Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τριήμερο μουσικό φεστιβάλ δάσους στην Αρβανίτσα – στην καρδιά του Ελικώνα

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ στις 03/08/2015

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύνδεσμος Κυριακίου διοργανώνει και φέτος το φεστιβάλ της Αρβανίτσας (14, 15, 16/8), σε ένα εκπληκτικό, καταπράσινο τοπίο, μέσα στα έλατα του Ελικώνα, μόλις μιάμιση ώρα από την Αθήνα.
Το Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας διοργανώθηκε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2012, με στόχο την ανάδειξη της υπέροχης αυτής τοποθεσίας. Κάθε χρόνο, οι διοργανωτές προσκαλούν αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής, για ένα τριήμερο γεμάτο μουσική, στην καρδιά της φύσης.

Η Αρβανίτσα είναι ένα μικρό οροπέδιο δασικής αναψυχής στην καρδιά του Ελικώνα, υπό την προστασία της Δημοτικής Ενότητας Κυριακίου και βρίσκεται σε υψόμετρο 1000 μέτρων. Η ανθρώπινη παρέμβαση έχει περιοριστεί στο ελάχιστο, καθώς το μόνο που υπάρχει εκεί είναι μία παραδοσιακή ταβέρνα που εξυπηρετεί όσους επισκέπτονται τον συγκεκριμένο χώρο.

arvanitsaΒρίσκεται 5΄ λεπτά (7 χλμ) μακριά από το Κυριάκι και περίπου 90΄λεπτά (125 χλμ) από την Αθήνα. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη φεστιβαλική εμπειρία με τη διαμονή σε ένα παρθένο μέρος, στην «καρδιά του βουνού των Μουσών», όπως διαβάζουμε και στο website του Ε.Ο.Σ. Κυριακίου. Το οροπέδιο απέχει, άλλωστε, μόλις 20 – 30 λεπτά από τις δαντελωτές και παρθένες παραλίες του Κορινθιακού κόλπου.
Την Παρασκευή 14/8 δίνεται συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου, με τους Villagers of Ioannina City, τη Ματούλα Ζαμάνη και τη Φωτεινή Βελεσιώτου.

Το Σάββατο 15/8 δίνεται συναυλία του Γιάννη Χαρούλη, με τον Μιλτιάδη Πασχαλίδη, τον Ηλία Σκούρα με τους The Dizzy Band και τους Decode.

Τέλος την Κυριακή δίνουν συναυλία ο Αλκίνοος Ιωαννίδης (φωτό) με τον Θανάση Βουτσά και το τριήμερο τελειώνει με το dj party…

Πληροφορίες: http://festival.oreivatikos-kiriakiou.gr, Τηλ.: 6948 239088, tpappa@hol.gr.

Εισιτήρια: Τριήμερο – ισχύει και για τις 3 ημέρες του φεστιβάλ (οι κατασκηνωτές υποχρεούνται να αγοράσουν αυτό το εισιτήριο, για να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο χώρο της κατασκήνωσης). Μονοήμερο – ισχύει για 1 από τις 3 ημέρες του φεστιβάλ (Η κατασκήνωση δεν είναι διαθέσιμη στους κατόχους αυτού του εισιτηρίου)
Τιμές / Προπώληση: Τριήμερο, τιμή 25 € – Μονοήμερο, τιμή 12 €.
Ταμείο (πύλες εισόδου φεστιβάλ): Τριήμερο, τιμή 30 € – Μονοήμερο, τιμή 15 €.
Η προπώληση εισιτηρίων λήγει την Τετάρτη 12/8.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: