Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Bazaar με αυθεντικά pop και rock T shirts, στο πλαίσιο του 11ου Vinyl is Back, στο Μουσείο Αυτοκινήτου

FLASH στις 02/10/2017

Κοντομάνικα και μακρυμάνικα!

|> Βασίλης Λούκας

|> Οι ήχοι εξελίσσονται διαρκώς. Η μουσική κάθε δεκαετίας είναι πλημμυρισμένη από διαφορετικά στυλ. Καθημερινά βλέπουμε ότι νέα αλλά και παλαιότερα ονόματα με τις κυκλοφορίες τους δίνουν ζωή και λόγο ύπαρξης στη μουσική. Νέοι κάθε ηλικίας και σε κάθε σημείο του πλανήτη αποδεικνύουν ότι μπορούν να ζουν παρακολουθώντας όλες τις μουσικές και τις υπόλοιπες εξελίξεις φορώντας αυτά που τους αρέσει να ακούνε.

Η άφιξη ολοένα και περισσότερων αυθεντικών μουσικών ποπ και ροκ tshirts στην Ελλάδα και η διανομή τους είτε μέσω διαδικτύου είτε μέσω ειδικών bazaar όπως αυτό που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του τριήμερου 6-9 Οκτωβρίου 2017 στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου προσφέρει την ευκαιρία να ρίξουμε μια ενδιαφέρουσα ματιά στη παγκόσμια μόδα.

Όλα τα αστέρια της μουσικής βιομηχανίας, είτε ζωντανοί είτε από τον παράδεισο, βλέπουν τα ονόματα τους να εξελίσσονται σε best seller όχι μόνο μέσω των cd τους αλλά και μέσα από μια παράλληλη αγορά που είναι παγκόσμια μόδα.

Μοναδικά συλλεκτικά μουσικά αλλά και κινηματογραφικά tshirts σε μεγάλη ποικιλία από απίθανα αυθεντικά, κοντομάνικα και μακρυμάνικα, μπλουζάκια, σε ιδιαίτερες τιμές, όλα αποκλειστικής εισαγωγής, αποτελούν το κυρίως μενού της εκδήλωσης Tshirts bazaar  η οποία φιλοξενείται στο πλαίσιο του 11ου Vinyl is Back.

Απίθανες δημιουργίες σε μπλουζάκια, εκπληκτικά συλλεκτικά rock τζάκετ, vintage δερμάτινα μπουφάν με ροκ ονόματα, αντιανεμικά μπουφάν, τζην τζάκετ αλλά και διάφορες συλλεκτικές μοναδικές τσάντες μεταφοράς δίσκων βινυλίου σε συνδυασμό με μοναδικά memorabilia θα διατίθενται σε ειδικές τιμές αποκλειστικά για τους επισκέπτες του Vinyl is Back.

Οι ιδιαίτερες αυτές φθινοπωρινές ευκαιρίες και προσφορές αφορούν όλους τους απόλυτους λάτρεις της μουσικής αλλά και των συλλεκτικών t shirts.

Χώρος φιλοξενίας τους είναι το stand Β10 το οποίο βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της 11ης έκθεσης Vinyl is Back που πραγματοποιείται στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» (Hellenic Motor Museum) το ερχόμενο τριήμερο: Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (6,7,8/10), με θέα όλη την Αθήνα από τον 4ο όροφο.

Εκεί ο λάτρης της μόδας που εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς και κατακτά πλέον και τη χώρας μας θα έχει την ευκαιρία να επικοινωνήσει με ό,τι καλύτερο υπάρχει στον τομέα αυτό.

>>> Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου: Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35 (4ος όροφος), πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» και Μετρό «Ομόνοια». Ώρες λειτουργίας του bazaar είναι Παρασκευή: 5 μ.μ. – 9 μ.μ. Σάββατο: 11 π.μ. – 9 μ.μ. και Κυριακή: 11 π.μ. – 9 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Απάντηση