Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Υποδοχή του νεότευκτου κρουαζιερόπλοιου “Viking Sea” από στελέχη του ΟΛΠ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 29/03/2016

Παρθενικό ταξίδι

Η διοίκηση και επιτελικά στελέχη του ΟΛΠ υποδέχθηκαν σήμερα Τρίτη 29/3 στο λιμάνι του Πειραιά το νεότευκτο κρουαζιερόπλοιο “Viking Sea” και επέδωσαν τιμητική πλακέτα στον πλοίαρχο Atle Haakon Knutsen και βιβλία για τη βιβλιοθήκη του πλοίου.

Το κρουαζιερόπλοιο μήκους 230 μέτρων με συνολικό αριθμό επιβατών 930 άτομα, ξεκίνησε το παρθενικό του ταξίδι από τη Βενετία με τελικό προορισμό την Κωνσταντινούπολη, διαθέτει 14 πατώματα, 465 καμπίνες και είναι κατασκευασμένο και διακοσμημένο σύμφωνα με τη σκανδιναβική αισθητική.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος  Ιωάννης Κούβαρης, δήλωσε: “O ΟΛΠ μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε κρουαζιερόπλοιο στις άρτιες εγκαταστάσεις του, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αναδεικνύεται ως ο πλέον ασφαλής και ελκυστικός προορισμός στην Ανατολική Μεσόγειο.  

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα οι υπηρεσίες κρουαζιέρας της ΟΛΠ A.E. επαναπιστοποιήθηκαν από τους Lloyd’s Register Quality Assurance / Hellenic Lloyd’s SA σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2008 και περιβάλλοντος ISO:14001:2004.

Απάντηση