Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Υποδοχή του Πάσχα την Κυριακή με εκδηλώσεις από το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου

Χωρίς κατηγορία στις 18/04/2016

Επίκεντρο Καραΐσκου-Σωτήρος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς (ΕΣΠ) στο πλαίσιο των ενεργειών του για την τόνωση της πειραϊκής αγοράς και την προβολή του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πειραιά, διοργανώνει σε συνεργασία με τα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας εκδηλώσεις για τα παιδιά, την Κυριακή 24/4 από τις 11 έως τις 4 μ.μ. – ημέρα λειτουργίας των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καραΐσκου και Σωτήρος, οι εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν από μουσική,  εργαστήρι κατασκευής λαμπάδας και ζωγραφικής πασχαλινών αυγών, μπαλονοκατασκευές, ανιματέρ και πολλές άλλες δραστηριότητες, ενώ θα προσφέρονται σε όλους κεράσματα, συμβολικά δώρα και θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις.

Σε ανακοίνωσή του ο ΕΣΠ, μεταξύ άλλων αναφέρει: “H αγορά του Πειραιά υποδέχεται το Πάσχα και καλεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν για τις πασχαλινές αγορές τους τα καταστήματα της πόλης μας, που με ανοιξιάτικη διάθεση είναι έτοιμα να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους, συνδυάζοντας έξυπνες αγορές, χαμόγελα, εξυπηρέτηση και δημιουργικές εμπειρίες και δράσεις“.

Απάντηση