Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Υπόσχεση Χατζηπέρου για την αναβάθμιση των υπηρεσιών στις μαρίνες

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 12/10/2015

Τι είπε στο συνέδριο

Το πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Τουριστικοί Λιμένες και Μαρίνες, “έβγαλε είδηση”, καθώς ο  αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος που παρέστη δήλωσε ότι η Περιφέρεια στοχεύει στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στις μαρίνες.

Συγκεκριμένα, κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Χατζηπέρος συνεχάρη τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Τόνισε ότι ο θαλάσσιος τουρισμός μπορεί να αποτελέσει την βαριά μας βιομηχανία, καθότι η χώρα μας διαθέτει όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για να καταστεί πρώτη δύναμη στην Ευρώπη από έβδομη που είναι σήμερα. Πρότεινε δε, η αρχή να γίνει από τις υφιστάμενες μαρίνες, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Και επεσήμανε ότι η Περιφέρεια ήδη έχει βάλει στον σχεδιασμό της κατάλληλες μαρίνες για όλα τα νησιά και την Τροιζηνία.

Αναφορικά με το θέμα των κατασκευών, της τιμολόγησης και του ΦΠΑ, είπε ότι πρέπει να γίνουν νομικές παρεμβάσεις στο θεσμικό πλαίσιο, διευκρινίζοντας πως “με τον τρόπο αυτό θα δημιουργηθούν χιλιάδες θέσεις εργασίας, τοπικά και υπερτοπικά, και θα αναζωογονηθεί η χυματιζόμενη ναυπηγοεπισκευαστική μας βιομηχανία“.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: