Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Η Φουρέϊρα με σπουδάστριες Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά στο Χατζηκυριάκειο

FLASH στις 28/12/2017

Αυτόγραφα και δώρα

 |> Την ευγενική πρωτοβουλία των σπουδαστριών Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά να πραγματοποιήσουν επίσκεψη-έκπληξη στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα  και να δώσουν χαρά στα παιδιά τις ημέρες των γιορτών, αγκάλιασαν η Ελένη Φουρέϊρα, και η δισκογραφική εταιρεία “Panik”.

Η επίσκεψη της τραγουδίστριας που ενθουσίασε τις μικρές θαυμάστριές της, πραγματοποιήθηκε μία ημέρα πριν την έναρξη του Bazaar Αγάπης που διοργανώνει το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, με τη συνεπή, διαχρονική, υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, που και φέτος δρα σε επίπεδο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο πρόεδρος του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, Νικ. Γκίκας, υποδέχθηκε στο γραφείο του την Ελένη Φουρέϊρα και τις σπουδάστριες του τμήματος Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΑΛΦΑ. Τις ενημέρωσε για τις πολυάριθμες δράσεις του ιδρύματος, ενώ ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του Χατζηκυριάκειου από τη διευθύντρια, Αναστασία Κατσιλιέρη.

H Ελένη Φουρέϊρα μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλα τα κορίτσια του Ιδρύματος. Παράλληλα μοίρασε πολλά δώρα, που είχε εξασφαλίσει το ΙΕΚ ΑΛΦΑ του Πειραιά, ως ευγενική χορηγία από την εταιρεία “Pelikan”, καθώς και παιδικά βιβλία και παραμύθια της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Απάντηση