Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ελκυστικά πακέτα της ΑΝΕΚ για μοναδικές διακοπές στην Κρήτη

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 27/06/2018

Μεγάλες προσφορές για Χανιά με “Ελ. Βενιζέλος” και για Ηράκλειο με “Κρήτη ΙΙ”

|> Η Κρήτη αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Οι φημισμένες παραλίες, οι αρχαιολογικοί  χώροι, οι κοσμοπολίτικες πόλεις, οι ιστορικές Μονές, τα επιβλητικά φαράγγια, η φιλοξενία και η μεσογειακή διατροφή, όλα ένα ατέλειωτο παζλ διαφορετικών επιλογών προσελκύουν ειδικά το καλοκαίρι  χιλιάδες τουριστών.

Από το Ελαφονήσι με τις αμμοθίνες και τους κέδρους, την νωχελική λίμνη του Κουρνά, τον πολυτραγουδισμένο Ψηλορείτη, το φημισμένο Φαράγγι της Σαμαριάς, το Ενετικό Κάστρο της Καζάρμα στη Σητεία, τους αρχαιολογικούς χώρους της Κνωσσού και της Φαιστού, τον Άγιο Παύλο με τους θεόρατους αμμόλοφους, το Βάϊ με το εξωτικό φοινικόδασος…

Έτσι, επόμενο είναι για όσους ξέρουν, να βάλλουν πλώρη κι αυτό το καλοκαίρι για την Κρήτη με την ΑΝΕΚ Lines, απολαμβάνοντας  ένα φιλόξενο, όμορφο ταξίδι, οικονομικά και άνετα, με εισιτήρια από 20 ευρώ και ελκυστικά πακέτα προσφορών από 76 ευρώ το άτομο με ΙΧ και προνομιακές παροχές!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Σημειώνεται ότι η ΑΝΕΚ, ενισχύει σταθερά την γραμμή της Κρήτης με τα δημοφιλή ημερήσια δρομολόγια, με αφορμή την έντονη τουριστική κίνηση που σημειώνεται στον νησί κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου. Έτσι κι αυτό το καλοκαίρι από το τέλος Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου προγραμματίζει 138 ημερήσια, δρομολόγια συνδυάζοντας τις καλύτερες τιμές με την άψογη εξυπηρέτηση, συμβάλλοντας έτσι με συνέπεια στην ανάπτυξη των αναγκών του τόπου και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Στα καθημερινά ημερήσια και βραδινά δρομολόγια της ΑΝΕΚ από και προς τα Χανιά, ταξιδεύουν το πλήρως ανακαινισμένο “Ελ. Βενιζέλος” και στο Ηράκλειο με το “Κρήτη ΙΙ“,παρέχοντας εκπτώσεις και προσφορές  όπως:

  • 30% έκπτωση στα ημερήσια δρομολόγια σε καμπίνες και ΙΧ
  • 3+1 δωρεάν εισιτήριο σε τετράκλινη καμπίνα
  • 20% έκπτωση στα βραδινά δρομολόγια στα εισιτήρια επιστροφής
  • 50% έκπτωση για παιδιά από 5-10 ετών σε όλες τις θέσεις
  • Έως 50% έκπτωση σε πολύτεκνους
  • Έως 50% έκπτωση σε φοιτητές-σπουδαστές και πολλά πακέτα προσφορών με ΙΧ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές και τα οικονομικά πακέτα της ANEK στο www.anek.gr, ή στα 210.4197400, 282.1027500, 281.0308000 ή σε ταξιδιωτικό πρακτορείο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: