Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Με Χατζή και Χατζηγιάννη συμπράττουν οι Στ. και Γ. Γκόλγκαρης σε συναυλίες κατά του καρκίνου στην Κύπρο

Οι δύο μεγάλοι τραγουδιστές και οι δύο βιρτουόζοι κιθαρίστες συμμετέχουν με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου

|> Με τον Κώστα Χατζή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη συμπράττουν ως σολίστ οι διεθνώς καταξιωμένοι Έλληνες κιθαριστές Στέλιος και Γιώργος Γκόλγκαρης, υπό την διεύθυνση του Αντώνη Μυτακίδη και την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου, για δύο συναυλίες σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Η πρώτη συναυλία δίνεται το Σάββατο 28/1 στις 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο της Λευκωσίας και η δεύτερη την Κυριακή 29/1, την ίδια ώρα στο Παττίχειο Θέατρο της Λεμεσού.

Διακόσιοι κιθαρίστες από την Κύπρο θα εμφανιστούν σε ένα μουσικό υπερθέαμα για φιλανθρωπικό σκοπό, με στόχο τη στήριξη του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, στην μεγαλύτερη κιθαριστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Κύπρο με τους Κώστα Χατζή και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Μια ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη επί σκηνής, με τους δύο καλλιτέχνες να φτιάχνουν ένα νοσταλγικό αλλά και αισιόδοξο πρόγραμμα γεμάτο από τα τραγούδια που όλοι έχουν αγαπηθεί.

Από το ‘’Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά’’ και το ‘’Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει’’ μέχρι το ‘’Δεν φεύγω’’ το ‘’Αν μου τηλεφωνούσες’’, το ‘’Είναι επικίνδυνα εδώ’’ κ.ά.

Με ένα ‘’Άγγιγμα ψυχής’’ η ‘’Αγάπη όλα τα υπομένει και όλα τα ελπίζει’’ και ο σημαντικότερος ίσως δημιουργός και ερμηνευτής της σύγχρονης μουσικής σκηνής Μιχάλης Χατζηγιάννης, βρίσκεται για πρώτη φορά με την Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου σε μια παράσταση – έκπληξη μαζί με τον μοναδικό και διαχρονικό Κώστα Χατζή.

Οι ενορχηστρώσεις και η διεύθυνση ορχήστρας είναι του Αντώνη Μυτακίδη η καλλιτεχνική διεύθυνση του Αντώνη Κοΐζα και: Σολίστ είναι ο Στέλιος και ο Γιώργος Γκόλγκαρης και το Cyprus Guitar Trio. Συμμετέχουν καθηγητές και σπουδαστές πανεπιστημίων, ωδείων και μουσικών σχολείων.

> Εισιτήρια προπωλούνται: Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS. Πληροφορίες: Τηλ. 99430654.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: