Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χιλιάδες καπάκια πλαστικών μπουκαλιών από την Περιφέρεια για αναπηρικό αμαξίδιο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 09/03/2023

Διατέθηκαν στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών για χρήση της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο ‘’Άτλας’’

|> Νέα μεγάλη ποσότητα χιλιάδων καπακιών από πλαστικά μπουκάλια, παρέδωσε σήμερα ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στον  αντιπρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών και επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών ‘’Η Δύναμη Είμαστε Όλοι Εμείς’’ Β. Ξυδέα, για λογαριασμό της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, του συλλόγου ‘’Άτλας’’.

Η παράδοση έγινε στο πλαίσιο της ανταποδοτικής δράσης ‘’Μην ξεχνάς το καπάκι να κρατάς’’ μέσω της οποίας από  τα καπάκια που συλλέγονται και ανακυκλώνονται προσφέρονται αναπηρικά αμαξίδια σε άπορα άτομα που τα έχουν ανάγκη.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιπρόεδροι της Κίνησης Πολιτών ‘’Η Δύναμη είμαστε όλοι εμείς’’ Νίκος Μέντης και ο Ανδρέας Μπαρονίκος.

Ο κ. Ξυδέας ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για τη συνεχή στήριξη στις δράσεις αλληλεγγύης του συλλόγου, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό τους και υπογράμμισε πως η συνεργασία στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας αποδίδει καρπούς καθώς, όπως τόνισε, από την προηγούμενη παράδοση καπακιών, ο σύλλογος απέκτησε ένα αναπηρικό αμαξίδιο ελαφρού τύπου για τα άπορα μέλη του.

Από  την πλευρά  του ο περιφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Ξυδέα και όλα τα μέλη του συλλόγου για τη συμβολή τους στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των ατόμων με αναπηρία.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: