Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο Α1 Κέντρο Αγάπης και Αλληλεγγύης

Χωρίς κατηγορία στις 19/12/2014

Στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Α1 Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης του δήμου Πειραιά παρευρέθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών Χρήστο Αγραπίδη.

Τα μέλη του Κέντρου Αγάπης και Αλληλεγγύης είχαν προετοιμάσει ένα γιορτινό πρόγραμμα που περιελάμβανε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια, δημιουργώντας μια εορταστική ατμόσφαιρα, ενώ προσφέρθηκαν και γλυκά κεράσματα.

Ο δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είπε:

”Ξεκινήσαμε θετικά για τα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και μπορούμε να κάνουμε πολύ περισσότερα πράγματα. Με τη συνδρομή του προέδρου του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη πετύχαμε, μεταξύ άλλων, να εξασφαλιστούν υπολογιστές ώστε να αρχίσουμε άμεσα να συνταγογραφούμε στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης, να οργανώσουμε εκδρομές πιο συχνά απ’ ότι γίνονταν, να καλύψουμε τις βασικές ανάγκες, να κάνουμε μια ωραία γιορτή. Γνωρίζω ότι οργανώνετε μαθήματα υπολογιστών, γυμναστικής και χορού.

Η δημοτική Αρχή είναι κοντά σας. Τα οικονομικά του Δήμου είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση, όπως είναι σε όλη τη χώρα, αλλά εδώ τα προβλήματα είναι πιο οξυμένα από άλλες περιοχές. Ωστόσο, έχουμε πολύ καιρό μπροστά μας για να φτιάξουμε και να βελτιώσουμε τα οικονομικά του Δήμου και να ανταποκριθούμε στις δικές σας ανάγκες. Σεβόμαστε ιδιαίτερα την τρίτη ηλικία, θέλουμε η ζωή σας να είναι όσο γίνεται πιο ευχάριστη και πιο άνετη. Θα είμαστε κοντά σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Σας εύχομαι καλή χρονιά, χρόνια πολλά, με υγεία σε όλους”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: