Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

ΟΛΠ: Ναι στον δεξαμενισμό αντιρρυπαντικού σκάφους

Χωρίς κατηγορία στις 05/02/2021

Χωρίς καμμία επιβάρυνση για το πλωτό του Λιμενικού προς προστασία του περιβάλλοντος

|> Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα του υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ενέκρινε την πραγματοποίηση του δεξαμενισμού του Αντιρρυπαντικού Σκάφους ΠΛΣ-420 της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, προκειμένου το πλοίο να συνεχίσει να είναι αξιόμαχο επιχειρησιακά και να επιτελεί το σημαντικό του έργο στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.

Ο deputy CEO της ΟΛΠ Α.Ε. capt. Weng Lin επισκέφθηκε τον χώρο του δεξαμενισμού και κατά τη συνάντηση του με τους εκπροσώπους του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διευθυντή Κλάδου Α΄ υποναύαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Καραγεώργο , διευθυντή Κλάδου Β΄ υποναύαρχο Λ.Σ. Αλέξανδρο Τσελίκη , παρουσία του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά αρχιπλοιάρχου ΛΣ Σκανδάλη Γ., του Διευθυντή Διεύθυνσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος Πλοιάρχου Λ.Σ. Γ. Μαραγκού  και του διευθυντή Διεύθυνσης Επιχειρησιακών Μέσων πλοιάρχου ΛΣ Φ. Κιάμου, δήλωσε:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προστασία του περιβάλλοντος και των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, αποφάσισε την απαλλαγή από κάθε δαπάνη του δεξαμενισμού του αντιρρυπαντικού πλοίου το οποίο συμβάλλει στην καταπολέμηση της θαλάσσιας ρύπανσης με θετικό αντίκτυπο στο κοινωνικό όφελος. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με το Λιμενικό Σώμα για την προστασία του περιβάλλοντος στο λιμάνι του Πειραιά και το υποστηρίζουμε στο σημαντικό του έργο”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: