Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Όλοι νικητές στο 2ο Διεθνές Τουρνούα Υδατοσφαίρισης “Ανδρέας Γαρύφαλλος”

Χωρίς κατηγορία στις 31/10/2015

Διοργάνωση ΟΠΑΝ-Εθνικός

Υψηλού επιπέδου αθλητικό θέαμα, προσέφεραν οι ομάδες πόλο που αγωνίστηκαν στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, στα Βοτσαλάκια.

Το τριήμερο τουρνουά διοργάνωσε ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) με τον Εθνικό ΟΦΠΦ. Συμμετείχαν παιδιά έως 12 ετών από τις ομάδες υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς, του Ολυμπιακού,  του ΠΑΟΚ, του ΑΝΟ Γλυφάδας,του Παναθηναϊκού και της γερμανικής S.G Neukölln.

Οι μικροί αθλητές του υγρού στίβου, ενθουσίασαν με την αγωνιστική τους εμφάνιση και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που έσπευσε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, για να στηρίξει την προσπάθεια τους.

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ του Δήμου Πειραιά Σταύρος Ελληνιάδης, δήλωσε:

«Θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να αποκτήσουν την εμπειρία των αγώνων, γι΄ αυτό και διοργανώσαμε το τουρνουά, καθώς συμμετείχαν ηλικίες που δεν λαμβάνουν μέρος σε πρωταθλήματα. Παρακολουθήσαμε ωραίους αγώνες με ανταγωνισμό. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του αθλήματος. Εύχομαι το 3ο τουρνουά να γίνει στο κολυμβητήριο που θα έχει αποκτήσει το όνομα του Ανδρέα Γαρύφαλλου. Όπως ξέρετε, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΠΑΝ ενέκρινε την ονομασία του κολυμβητηρίου σε «Ανδρέας Γαρύφαλλος» και σύντομα θα έρθει ως πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε τον «Πατριάρχη» της ελληνικής υδατοσφαίρισης».

Ο πρόεδρος του Εθνικού ΟΦΠΦ Αντώνης Πρίντεζης, τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ κ. Σταύρο Ελληνιάδη, τους συνεργάτες του Οργανισμού, καθώς και όλους όσοι συνέβαλλαν στην άρτια διεξαγωγή του τουρνουά. Ελπίζω αυτό το τουρνουά να εξελιχθεί σε θεσμός, όχι μόνο του υγρού στίβου, αλλά να καθιερωθεί ως ένα σημαντικό αθλητικό δρώμενο για τον Πειραιά. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Πολύ σημαντική είναι επίσης η πρόταση του ΟΠΑΝ να δώσει το όνομα του Ανδρέα Γαρύφαλλου στο κολυμβητήριο. Εύχομαι στο μέλλον το τουρνουά να αναπτυχθεί και να συμμετάσχουν μεγάλες ομάδες του εξωτερικού».

Απάντηση