Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Άναψε” το Δέντρο με “Onirama”, Καινούργιου και… Θεόδωρο Κολοκοτρώνη!

Χωρίς κατηγορία στις 11/12/2016

Χριστούγεννα ελπίδας…

Με μια φαντασμαγορική συναυλία από το δημοφιλές συγκρότημα των “Onirama” και με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, δόθηκε το έναυσμα για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην πόλη. Και όπως κάθε χρόνο το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στήθηκε μπροστά από το άγαλμα του Κολοκοτρώνη…

Η Φιλαρμονική του δήμου έπαιξε χριστουγεννιάτικες μελωδίες, δημιουργώντας μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ενώ οι “Onirama” έδωσαν μία θαυμάσια συναυλία και δημιούργησαν μία χαρμόσυνη ατμόσφαιρα.

Με δυό λόγια, ο Πειραιάς φόρεσε τα γιορτινά του, δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον πειραϊκό ουρανό και οι καταστηματάρχες άρχισαν να ελπίζουν…

Στον χαιρετισμό του, ο δήμαρχος Πειραιά, μεταξύ άλλων, είπε: «Είμαι αισιόδοξος για την πόλη μας,  με μια προϋπόθεση: ότι η χώρα θα σταθεί στα πόδια της. Ο Πειραιάς αλλάζει και θα αλλάζει κάθε ημέρα προς το καλύτερο. Κάθε χρονιά θα είναι καλύτερη για την πόλη μας. Κάθε  χρονιά θα είναι καλύτερη για τους Πειραιώτες και ίσως με μια ακόμη προϋπόθεση, να είμαστε όλοι μαζί στην προσπάθεια αυτή. Ανεξάρτητα διαφωνιών ή διαφορετικών απόψεων, νομίζω ότι αν ενωμένοι έχουμε ένα στόχο θα τον πετύχουμε ευκολότερα».

Την εκδήλωση παρουσίασε η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Αυτές τις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε όλοι,  ο Πειραιάς είναι ένα φωτεινό παράδειγμα αλλαγής δείχνοντας πως όταν υπάρχει αγάπη, φροντίδα και θέληση μπορεί να ξεπεραστούν και ξεπερνιούνται όλα τα εμπόδια.  Όταν είμαστε όλοι ενωμένοι και αγαπημένοι μπορούμε να αλλάξουμε πολλά και αυτό είναι το μήνυμα των Χριστουγέννων και αυτό που προσπαθούμε να περάσουμε εμείς που ασχολούμαστε με τα ΜΜΕ. Εύχομαι σε όλους τους Πειραιώτες και σε όλες τις Πειραιώτισσες αυτά τα Χριστούγεννα να είναι τα καλύτερα, τα πιο ανθρώπινα, γεμάτα αγάπη και υπέροχες στιγμές της ζωής σας».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: