Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Τα Βοτσαλάκια είναι έτοιμα να υποδεχτούν το καλοκαίρι

Χωρίς κατηγορία στις 13/06/2020

Έγιναν χθες από τον Δήμο Πειραιά οι απαραίτητες εργασίες καθαρισμού της παραλίας

|> Εργασίες καθαρισμού πραγματοποίησε χθες ο Δήμος Πειραιά σε όλο το μήκος της παραλίας Βοτσαλάκια, στο πλαίσιο της αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης. Εργαζόμενοι της υπηρεσίας Καθαριότητας απομάκρυναν ογκώδη αντικείμενα τα οποία, κατά κύριο λόγο, προέρχονταν από τη θάλασσα και προχώρησαν σε εργασίες καθαρισμού, ώστε οι λουόμενοι να κολυμπούν σε ένα όμορφο και καθαρό περιβάλλον.

Ανάλογες εργασίες θα πραγματοποιηθούν και στην παραλία της Φρεαττύδας.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του,  επεσήμανε πως ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει τις εργασίες καθαρισμού δημόσιων χώρων, παρεμβαίνοντας, αυτή τη φορά, στην παραλία Βοτσαλάκια. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε: «Οι δύο παραλίες της πόλης μας, Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα, είναι χαρακτηρισμένες ως αρχαιολογικοί χώροι και για τον λόγο αυτό, δεν μάς επιτρέπεται να προχωρήσουμε σε ακόμη μεγαλύτερες παρεμβάσεις. Ωστόσο, καταβάλλουμε προσπάθειες για να είναι όμορφες και καθαρές οι δύο παραλίες της πόλης μας, καθώς δέχονται εκατοντάδες επισκέπτες, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες».

O αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, είπε ότι  οι συντονισμένες δράσεις καθαρισμού θα συνεχιστούν,  προσθέτοντας ότι κάθε εβδομάδα θα γίνονται ανάλογες δράσεις από την υπηρεσία  Καθαριότητας.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: