Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έλληνες φοιτητές στην Παγκόσμια Θερινή Πανεπιστημιάδα με έξοδα της ΟΛΠ ΑΕ

FLASH στις 26/07/2023

Πραγματοποιείται από αύριο έως τις 8 Αυγούστου 2023 στην πόλη Chengdu της Κίνας και την Ελλάδα εκπροσωπούν 25 φοιτητές

|> Η ΟΛΠ Α.Ε. στο πλαίσιο στήριξης του ελληνικού αθλητισμού προχώρησε σε άλλη μία σημαντική ενέργεια, ενισχύοντας αυτή τη φορά την ελληνική αποστολή στην Παγκόσμια Θερινή Πανεπιστημιάδα, η οποία πραγματοποιείται από αύριο 27 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου 2023 στην πόλη Chengdu της Κίνας.

Ειδικότερα, η εταιρεία ανέλαβε εξολοκλήρου την κάλυψη των εξόδων μετάβασης των 25 φοιτητών που εκπροσωπούν την Ελλάδα στην Παγκόσμια Πανεπιστημιάδα της FISU (Παγκόσμια Ομοσπονδία Φοιτητικού Αθλητισμού).

Μάλιστα, κατά την αναχώρηση των Ελλήνων φοιτητών για την Κίνα, εκπρόσωποι της ΟΛΠ Α.Ε. πήγαν στο ‘’Ελ. Βενιζέλος’’ για να τους αποχαιρετήσουν και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία. Μάλιστα τους, έδωσαν και το χαμογελαστό Πάντα, την μασκότ της COSCO Shipping.

Ο πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. Yu Zenggang δήλωσε: «H δέσμευσή της ΟΛΠ Α.Ε. για την ενίσχυση της νέας γενιάς και του ελληνικού αθλητισμού είναι αδιαμφισβήτητη. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της ευρύτερης και συστηματικής μας συνεισφοράς στον αθλητισμό και την ελληνική κοινωνία, που αποτελεί θεμελιώδη αρχή και βασική προτεραιότητα της στρατηγικής της εταιρείας μας. Οι παγκόσμιοι αγώνες πανεπιστημίων παρέχουν μια εξαιρετική πλατφόρμα για τους φοιτητές μας να επιδείξουν τα ταλέντα και τις δυνάμεις τους σε διεθνές επίπεδο. Παραμένουμε με υπερηφάνεια δίπλα στους 25 φοιτητές της ελληνικής αποστολής. Στηρίζουμε πλήρως την προσπάθειά τους και τους ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά δύναμη, επιτυχία και εξαιρετικές επιδόσεις!»

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: