Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Φεστιβάλ σκυταλοδρομιών το Σάββατο στο Πασαλιμάνι!

Χωρίς κατηγορία στις 16/04/2019

Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό σκοπό είναι το «Βίκος Street Relays» – Μέρος των εσόδων θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό

|> Ο Πειραιάς “υποδέχεται” για 6η συνεχόμενη χρονιά το αθλητικό φεστιβάλ σκυταλοδρομιών δρόμου “Βίκος Street Relays”, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 20/4 (ώρα 18:30) στο Πασαλιμάνι (Μαρίνα Ζέας).

Το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός,  διοργανώνει ο δήμος Πειραιά και ο ΟΠΑΝ, σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό ΣΦΠ και τον Ερμή 1877.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε:

«Οι σκυταλοδρομίες δρόμου «Βίκος Street Relays», είναι ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό σκοπό,  που πραγματοποιείται για 6η συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό για τον Πειραιά.  Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που προάγει τον μαζικό αθλητισμό,  την οποία ως Δημοτική Αρχή στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή, καθώς δίνουμε τη δυνατότητα σε  μικρούς και μεγάλους να τρέξουν σε μια από τις πιο όμορφες διαδρομές της χώρας μας, περιμετρικά στη Μαρίνα Ζέας, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Ως Δημοτική Αρχή έχουμε επιλέξει τα τελευταία 5 χρόνια, κάθε αθλητικό γεγονός που διοργανώνουμε στην πόλη μας, να έχει φιλανθρωπικό και κοινωνικό χαρακτήρα, προκειμένου να στηρίζουμε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Πειραιά και συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας. Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να λάβει μέρος στους αγώνες σκυταλοδρομίας «Βίκος Street Relays», προκειμένου να αθληθεί, αλλά και να συμβάλει με τη συμμετοχή του στον κοινωνικό σκοπό των αγώνων».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αγωνίσματα:

  • 5 χιλιόμετρατρέξιμο (ανδρών, γυναικών – 16 ετών και άνω)
  • 4×1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή – 10 ετών και άνω)
  • 4×100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)
  • 4×50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)

> Για κάθε ενδιαφερόμενο, η λειτουργία της γραμματείας για παραλαβή εξοπλισμού και διάθεση τελευταίων διαθέσιμων συμμετοχών στο κατάστημα της Watt+Volt, Πέτρου Ράλλη 209, Νίκαια, είναι 10 πμ – 6 μμ). Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με email στο info@relays.gr. Δηλώσεις συμμετοχής και αναλυτική ενημέρωση για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στον αγώνα: http://relays.gr/

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: