Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έφυγε από τη ζωή ο Πειραιώτης πρώην βουλευτής Παναγιώτης Μελάς

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 24/06/2023

Ήταν 78 ετών και είχε μακρά πορεία στην πολιτική, παράλληλα με την ιατρική ως χειρουργός ΩΡΛ, με πολυετή  θητεία στο Τζάνειο.

|> Θλίψη στον Πειραιά προκάλεσε ο θάνατος του πρώην βουλευτή Παναγιώτη Μελά. Ήταν παντρεμένος με την

Είναι έγγαμος, με την συμβολαιογράφο Ελευθερία Κουκά, με την οποία απέκτησαν δύο γιούς – τον τ. βουλευτή Πειραιά Γιάννη και τον Αντώνη.

Ο εκλιπών ήταν 78 ετών και είχε μακρά πορεία στην πολιτική, ενώ παράλληλα ήτα ιατρός – χειρουργός ΩΡΛ, με πολυετή θητεία στο Τζάνειο. Μάλιστα, στο διάστημα 1983-1987 ήταν αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο γιός του Γιάννης παντρεύτηκε την δικηγόρο Χριστίνα Κορκίδη – κόρη του προέδρου του ΕΒΕΠ Βασίλη Κορκίδη.

Συλλυπητήρια Τασούλα

Ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο του πρώην βουλευτή Παναγιώτη Μελά, δήλωσε:

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του παλαιού συναδέλφου Παναγιώτη Μελά.  Ο Παναγιώτης Μελάς, γεννημένος στη Μάνη αλλά θρέμμα του Πειραιά, υπήρξε αξιέπαινα αυτοδημιούργητος ως μέλος πολυμελούς οικογενείας. Αφού αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και υπηρέτησε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, εκπροσώπησε επαξίως και τους πολίτες της Α΄ Περιφέρειας Πειραιά, ως βουλευτής από το 1994 έως το 2015.

Γνώστης των προβλημάτων της Υγείας και από τις θητείες του στον Ιατρικό Σύλλογο, ασχολήθηκε με τα θέματα του χώρου όπως και με τα θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας που τον απασχόλησαν και λόγω ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της Περιφέρειάς του. Τόσο στην επιστημονική όσο και στην πολιτική του πορεία υπήρξε επιμελής, συνετός και με αίσθηση του καθήκοντος.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: