Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό ο Άρης Σκιαδόπουλος (73)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 26/03/2021

Νοσηλευόταν λόγω κατάγματος στο ισχίο σε κέντρο αποκατάστασης, προσεβλήθη από τον covid-19 και διακομίστηκε στο “Γεννηματάς”

Τ/Π |> Λίγο πριν τα μεσάνυχτα έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση ότι έφυγε από τη ζωή, λόγω κορωνοϊού ο δημοσιογράφος Άρης Σκιαδόπουλος, σε ηλικία 73 ετών,

Ο καλός συνάδελφος είχε πάθει κάταγμα του ισχίου και νοσηλευόταν σε κέντρο αποκατάστασης. Στον τοίχο του στο f/b είχε γράψει πως είχε πρόβλημα υγείας. Τον ρώτησα τις συμβαίνει και μου είπε ότι είχε πάθει κάταγμα στο ισχίο. Ήταν βράδυ 12 Μαρτίου. Εκεί είχαμε μείνει… Και λίγο πριν τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό -μεταξύ συναδέλφων- το κακό μαντάτο, ότι ο Άρης προσβλήθηκε από κορωναϊό στο κέντρο αποκατάστασης όπου νοσηλευόταν και πως διακομίστηκε σε ΜΕΘ του νοσοκομείου “Γεννηματάς”.

Ο Αρης Σκιαδόπουλος γεννήθηκε το 1946 στην Κέρκυρα. Εργάστηκε σε μεγάλες εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, όπως η «Απογευματινή», το «Έθνος», η «Πρώτη», ο «Ταχυδρόμος», ο Flash, o Αθήνα 9,84, αλλά και στην τηλεόραση της ΕΡΤ, κάνοντας τις εκπομπές «Νυχτερινός Επισκέπτης», «Δρόμοι» και «Πρωινά».

Άρη, σε θυμάμαι που στο καφέ της ΕΣΗΕΑ παίζατε το ταβλάκι σας με τον “αρχηγό”, τον Θοδωρή Σγουρδαίο και πόσο σε πλήγωσε ο άδικος χαμός του “κολλητού” σου. Άντε τώρα θα είσαστε πάλι μαζί. Καλό σου ταξίδι φίλε μου και χαιρετισμούς στον “αρχηγό”…

Π.Ξ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: