Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ο κορωνοϊός “ανέβαλε” και το Olympic Yacht Show

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 03/09/2020

Ήταν να γίνει 1-4 Οκτωβρίου – Η απόφαση ελήφθη για ασφάλεια και προστασία της υγείας

|>Αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας το Olympic Yacht Show 2020 που ήταν να πραγματοποιηθεί 1-4 Οκτωβρίου, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού. Οι νέες ημερομηνίες πραγματοποίησής του θα ανακοινωθούν από την Ondeck Events.

Σε σχετική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται:

Μια δύσκολη απόφαση, αλλά όπως επιβάλει η λογική και το αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τόσο τη διοργανώτρια εταιρεία όσο και την Οργανωτική Επιτροπή και τη διοίκηση της Olympic Marine. Με μεγάλη μας λύπη, αλλά και με αίσθημα ευθύνης απέναντι προς τους συμμετέχοντες, τους επισκέπτες, γενικότερα την κοινωνία, η απόφασή μας ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στο πλαίσιο πρόληψης της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid-19, οφείλουμε να σεβαστούμε τις αποφάσεις των ειδικών και να τηρήσουμε με υπευθυνότητα τα μέτρα που λαμβάνονται. Βάζοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο, η Ondeck δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των εκθετών, των επισκεπτών και του ανθρώπινου δυναμικού της.

Με την ελπίδα να επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα και η διοργάνωση του Olympic Yacht Show να είναι αντίστοιχη των προσδοκιών μας, ανανεώνουμε το ραντεβού μας σε νέες ημερομηνίες που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Μένουμε ασφαλείς, μένουμε δημιουργικοί.

> Συνεχής ενημέρωση στο www.olympicyachtshow.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: