Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ίσως να έδωσε το καλό παράδειγμα σε κάποιους η κίνηση της Κλέλιας

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 19/09/2016

Πάντα κοντά στο ΧτΠ

Επειδή πολλά “φούμαρα” κυκλοφορούν για δήθεν φιλανθρωπίες κάποιων “καλών” οικογενειών, η είδηση για την κίνηση της Κλέλιας Χατζηιωάννου να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ για το “Χαμόγελο του Παιδιού”, όσο νά ΄ναι “χάλασε την πιάτσα”, για τον επιπλέον λόγο ότι η πράξη της δεν διανθίστηκε από φανφάρες και τηλεοπτικές μόστρες.

Η οφειλή του “Χαμόγελου του Παιδιού” για τον ΕΝΦΙΑ ήταν 53.313,31 ευρώ, ποσό μηδαμινό μπροστά στα τόσα έξοδα πολυτελείας μερικών-μερικών. Παρά το γεγονός ότι η αδυναμία του ΧτΠ είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα, δεν βρέθηκε ένας “άρχοντας” να βάλει το χέρι του στη τσέπη. Κι εκεί που οι άνθρωποι του ΧτΠ είχαν φτάσει προ αδιεξόδου εμφανίστηκε το μέλος της γνωστής ελληνοκυπριακής εφοπλιστικής οικογένειας που δήλωσε ότι καλύπτει αυτή την οφειλή!

Την αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ ανακοίνωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού” με ανάρτηση στο σύνδεσμό του στο Facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην κα Κλέλια Χατζηιωάννου. Για ακόμα μια φορά η κα Κλέλια Χατζηιωάννου βρέθηκε δίπλα μας κι έβαλε τέλος στην αγωνία μας για το πώς θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Κατανοώντας το δύσκολο έργο μας κι έχοντας γνωρίσει τα παιδιά μας καθώς και τις δράσεις μας, αποφάσισε να μας στηρίξει για άλλη μια φορά προσφέροντας το ποσό που αντιστοιχεί στην οφειλή του οργανισμού μας για τον ΕΝΦΙΑ. ”Το Χαμόγελο του Παιδιού” ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και για τη στήριξή της». Κάθε σχόλιο είναι περιττό…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: