Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Όχι” για τον εμπαιγμό στον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς

Χωρίς κατηγορία στις 31/12/2018

Αναστάτωση στον φίλαθλο κόσμο για το πρωτοχρονιάτικο «δώρο» αδιαφορίας από την Περιφέρεια

Τ/Π |> Μία είδηση που ήρθε προχθές να ολοκληρώσει τις εξαγγελίες της Περιφέρειας Αττικής για το 2018, αναστάτωσε (για μια ακόμη φορά!) τους φιλάθλους της ιστορικής και εμβληματικής ομάδας του Εθνικού Πειραιώς!

Η είδηση ανέφερε ότι αναβαθμίζεται ο περιβάλλων χώρος του ΣΕΦ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και ότι στο πλαίσιο αυτό θα κατασκευαστούν δύο γήπεδα τένις.

Δεν πρόλαβε καλά-καλά να αναρτηθεί το «μαντάτο» ότι για μια φορά ακόμη επιδεικνύεται επισήμως η αδιαφορία για τον Εθνικό και τα «κλικ» στο www.typospeiraiws.gr πήραν φωτιά, σημειώνοντας ρεκόρ αναγνωσιμότητας στον ιστοχώρο!

Από δε τα σχόλια, που εστάλησαν συμπεραίνεται ότι οι φίλαθλοι του Εθνικού δεν πρόκειται να δώσουν ψήφο σε όσους πολιτικούς ή αυτοδιοικητικούς περιφρόνησαν και περιφρονούν την ιστορική ομάδα τους. Το «καμπανάκι» για κάποιους χτυπάει κι ας μην εφησυχάζουν με το… στερεότυπο ότι οι φίλαθλοι του Εθνικού είναι… τριακόσιοι! Είναι πολλοί περισσότεροι, που έτσι και τελικά αποφασίσουν να κατεβάσουν υποψήφιο δήμαρχο, τότε ίσως αλλάξουν κάποια δεδομένα…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: