Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ανθρωπιστική προσφορά από τη “ΜΕΓΑ”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 27/12/2022

Συνεχής στόχευση δράσεων και δωρεών που στηρίζουν ευάλωτες κοινωνικές ομάδες

|> Στο πλαίσιο των κοινωνικών της πρωτοβουλιών, η ΜΕΓΑ Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής” στηρίζει για ακόμα μια φορά το έργο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, διαθέτοντας 50.000 τεμάχια προϊόντων προσωπικής υγιεινής για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αθηναίων, ενώ παράλληλα προσέφερε 1.200 εορταστικά γεύματα για την παραμονή των Χριστουγέννων σε κοινωνικές δομές, σε άστεγους συμπολίτες και σε άπορες οικογένειες.

Η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) Μελίνα Δασκαλάκη δήλωσε σχετικά: «Η ΜΕΓΑ είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης του ΚΥΑΔΑ που βρίσκεται σταθερά και με υψηλό αίσθημα ευθύνης δίπλα στις ανάγκες πολιτών που στηρίζουμε. Οι δράσεις της εταιρείας αποτελούν όλο τον χρόνο ισχυρό στήριγμα για τον σκοπό και το έργο του φορέα μας, αποκτούν ωστόσο μεγαλύτερο νόημα ενόψει των Χριστουγέννων. Με την αρωγή της δε θα διευκολύνουμε απλώς την καθημερινότητα ευάλωτων νοικοκυριών, θα σταθούμε με ευαισθησία και σεβασμό δίπλα σε κάθε πολίτη».

H Ανθρωπιστική προσφορά από τη “ΜΕΓΑ” Σοφία Τσάκα ανέφερε: «Η συνεισφορά μας στην κοινωνία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής μας πρακτικής και παραμένει πάντοτε προτεραιότητα. Η πολυετής στήριξη των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου Αθηναίων είναι ο δικός μας τρόπος να προσφέρουμε τη φροντίδα μας και να είμαστε έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται, όχι μόνο τις γιορτινές αυτές ημέρες, αλλά και τις 365 μέρες του χρόνου».

Σημειώνεται ότι η 100% ελληνική εταιρεία, με ηγετική θέση στον τομέα προϊόντων προσωπικής υγιεινής, βρίσκεται σταθερά δίπλα στην κοινωνία.

  • Κοντά στην τρίτη ηλικία εντατικοποιώντας την τελευταία περίοδο τις δωρεές σε προϊόντα ατομικής προστασίας, με στόχο την ενίσχυση της προστασίας τους.
  • Δίπλα σε βρέφη και παιδιά, καλύπτοντας τις ανάγκες σε στέγαση, σίτιση, εκπαίδευση (πχ Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου), προσφέροντας τη δυνατότητα δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και εμβολιασμών σε νέες μητέρες, βρέφη και παιδιά (Πρόγραμμα Μητέρα και Παιδί των Γιατρών του Κόσμου στο Πολυϊατρείο Αθηνών).

Μεριμνά για την υγεία των παιδιών, προσφέροντας κάθε χρόνο πολύτιμο ιατρικό εξοπλισμό στις Παιδιατρικές Κλινικές των μεγαλύτερων δημοσίων Νοσοκομείων της χώρας. Και είναι παρούσα στα κοινωνικά παντοπωλεία, στα κοινωνικά φαρμακεία και σε δεκάδες άλλες δομές, με δωρεές προϊόντων της.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: