Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χρυσό βραβείο στον Πειραιά για το “Destination Piraeus”

Χωρίς κατηγορία στις 01/12/2018

Απέσπασε το “Gold” από τα “Βest City Awards 2018” σε ειδική τελετή στο Σεράφειο της Αθήνας

|> Μια σημαντική διάκριση πέτυχε ο δήμος Πειραιά, κατακτώντας το χρυσό από τα “Βest City Awards 2018”, για την καμπάνια “Destination Piraeus”.

|> Συγκεκριμένα, στην  τελετή απονομής των βραβείων “Βest City Awards 2018”, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σεράφειου Κέντρου Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, απενεμήθη στον δήμο Πειραιά το  βραβείο “Gold”, στην ενότητα: “Πολιτισμός – Τουρισμός” για την καμπάνια “Destination Piraeus” και συγκεκριμένα για τον σχεδιασμό και τη δημιουργία συστήματος διαχείρισης πολιτιστικών υποδομών.

Το βραβείο παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Πληροφορικής, Επικοινωνίας Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, Διαφάνειας και Διαδικτυακής Πύλης Ανδρέας Βεντούρης, από τον πρόεδρο της Επιτροπής Καινοτομίας, Ανάπτυξης και Υποστήριξης Επιχειρηματικότητας της ΚΕΔΕ και δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Χάρις Ζηλάκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το site και ο έντυπος οδηγός της καμπάνιας “Destination Piraeus”, ήταν δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη το 2014.  Το 2018 επανασχεδιάστηκε η εφαρμογή και το site, προκειμένου να προσφέρει πιο σύγχρονες υπηρεσίες στους επισκέπτες της πόλης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: