Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δεν πάει για δήμαρχος Πειραιά ο Βασίλης Κορκίδης

Χωρίς κατηγορία στις 13/11/2018

Απέσυρε ξαφνικά την υποψηφιότητά του, αν και είχε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας – Τι δήλωσε – Δημοτικές εκλογές με “μονότερμα” Μώραλη

|> Κι εκεί που όλα έδειχναν ότι θα αποκτούσαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον Πειραιά, ξαφνικά εμφανίζεται  ο Βασίλης Κορκίδης να δηλώνει στο twitter ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του! Η απόφαση του προέδρου της ΕΣΕΕ και του ΕΒΕΠ, δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, καθώς ο Βασίλης Κορκίδης είχε τύχει προ ημερών της επίσημης στήριξης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά δήλωσή του ο Βασ. Κορκίδης αποφάσισε να αποσυρθεί λόγω οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά πολλοί θεωρούν ότι ο κ. Κορκίδης απέφυγε να δημιουργηθεί αντιπαλότητα με τον χώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς ο εφοπλιστής, εκδότης και πρόεδρος του Ολυμπιακού, δήλωσε ανοιχτά ότι θα στηρίξει για δήμαρχο πάλι τον Γιάννη Μώραλη και μάλιστα ότι θα ξαναβάλει ο ίδιος υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος. ΚΙ αυτό, μέχρι στιγμής σημαίνει ότι ο Γιάννης Μώραλης, στις δημοτικές εκλογές, δεν αποκλείεται να… παίξει μονότερμα!

Εν τω μεταξύ, η είδηση ότι δεν θα διεκδικήσει ο Βασίλης Κορκίδης την δημαρχία του Πειραιά, προξενεί έκπληξη στους Πειραιώτες οπαδούς του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και προβληματισμό στην Πειραιώς, για τον επιπλέον λόγο ότι ήταν προσωπική επιλογή του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η δήλωση του Βασίλη Κορκίδη, αναφέρει:

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμητική πρόταση στήριξης στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, αλλά δυστυχώς οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αναλάβω μία τόσο μεγάλη ευθύνη για τη πόλη που αγαπώ. Λυπάμαι πολύ εάν απογοητεύω κάποιους συμπολίτες μου με την τελική απόφαση μου, όμως θέλω να πιστέψετε ότι είναι αποτέλεσμα δύσκολης αλλά ώριμης σκέψης. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: