Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Απαράδεκτες απουσίες των ‘’σταρς’’ από τους προκριματικούς

FLASH στις 18/02/2024

Μια από τις χειρότερες, τις πιο επαίσχυντες αποφάσεις της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ

Γιάννης Ευσταθίου |> Μπορεί ο ολυμπιονίκης κύριος Μίλτος Τεντόγλου να είναι με μεγάλη διαφορά ο κορυφαίος άλτης του μήκους στον κόσμο… Μπορεί ο κύριος Εμμανουήλ Καραλής να είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές του άλματος επί κοντώ στον κόσμο…

Όμως είναι ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ για τον ΣΕΓΑΣ, αλλά και για τους ίδιους που το δέχθηκαν και μάλιστα για δεύτερη χρονιά, να εξαιρούνται ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ κι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ από τους συναθλητές τους και να μη λαμβάνουν μέρος στον προκριματικό!

Ο στίβος πρεσβεύει την ισότητα όλων! Το ευ αγωνίζεσθαι! Τέτοιες εξαιρέσεις σκιάζουν τα μηνύματα που εκπέμπει! Απογοητεύουν κι απομακρύνουν τους υγιείς φίλους του στίβου! Ακόμη περισσότερο όμως απογοητεύουν κι απομακρύνουν τους ίδιους τους αθλητές και ιδιαίτερα τους μικρότερης ηλικίας που θα ήθελαν να βρεθούν μαζί με τον κορυφαίο ολυμπιονίκη και τον παγκόσμιου επιπέδου επικοντιστή σε αγώνα, ακόμη και σε προκριματικό!

Θα τους έμενε και θα τους καθόριζε σε όλη τους τη ζωή! Θα είχαν να το λένε στους φίλους, στα παιδιά και τα εγγόνια τους! Αυτή είναι η μοναδική χαρά που προσφέρει ο κλασσικός αθλητισμός! Και ο ΣΕΓΑΣ την αμαυρώνει, υποβαθμίζοντας το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου!

Είναι μια από τις χειρότερες, τις πιο ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΕΣ αποφάσεις της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ, από τις πιο μαύρες στιγμές του! Ελπίζω κι εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που εφαρμόζεται αυτή η αδικία! Στο κάτω-κάτω και ο κύριος Μίλτος Τεντόγλου και ο κύριος Εμμανουήλ Καραλής δεν θα επιβαρύνονταν αγωνιστικά! Μισό άλμα με κουτσό θα έκαναν και θα προκρίνονταν!

Η μόνη αντίδραση που μπορώ να κάνω για να δείξω την απέχθειά μου σε αυτή την ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ απόφαση του ΣΕΓΑΣ είναι να μην έρθω -για πρώτη φορά μετά από το 2018- στο χειμερινό σπίτι του στίβου, το ΣΕΦ, να παρακολουθήσω το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, όσο κι αν με πονάει…

Ελπίζω κι εύχομαι να μη μας κάνουν οι ιθύνοντες του κλασσικού αθλητισμού στη χώρα μας, να ξενερώσουμε, ακόμη και όσοι ξυπνάμε και κοιμόμαστε με τη σκέψη στον στίβο, το πάθος της ζωής μας!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: