Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εθελοντική αιμοδοσία ΣΗΜΕΡΑ για ανάγκες του Παίδων ‘’Η Αγ. Σοφία’’

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 30/09/2022

Από την Περιφέρεια, το ‘’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’, την ΠΟΣΕΑ, τον ΙΣΑ, τον ΑΟ Δρομέας Βάρης, τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος και τον ΕΕΣ

|> Η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το ‘’Όλοι Μαζί Μπορούμε’’, την ΠΟΣΕΑ, τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ), τον Α.Ο. Δρομέας Βάρης, τον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και τον ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν σήμερα Παρασκευή 30/9, εθελοντική αιμοδοσία στο Δημοτικό Στάδιο Σπάτων.

Η δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας άρχισε στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 3 μμ. Το αίμα που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Παίδων ‘’Η Αγία Σοφία’’.

> Για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας, έχουν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: «Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που είναι σε θέση και θα ήθελαν να προσφέρουν αυτό το υπέρτατο αγαθό της ζωής, το αίμα, να προσέλθουν, όπως το πράττουν πάντα, προκειμένου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους που το χρειάζονται άμεσα. Η αιμοδοσία αποτελεί κορυφαία πράξη ανθρωπιάς και είμαι υπερήφανος που όποτε έχουμε συμμετάσχει σε ανάλογη πρωτοβουλία, η συμμετοχή των συμπολιτών μας υπήρξε άμεση και μαζική. Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας που είτε είναι, είτε θα γίνουν αύριο εθελοντές αιμοδότες και δεσμεύομαι ότι οι πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην υγεία, την αγάπη και την ανθρωπιά θα συνεχίσουν να διοργανώνονται με αμείωτο ρυθμό από την Περιφέρεια Αττικής».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: