Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ασημένιο Μετάλλιο για τον γιό του Γιάννη Βρούτση, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών

Χωρίς κατηγορία στις 27/02/2018

Φοιτητής στο ΠαΠει

sportcyclades24.gr |> Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο 19χρονος Βασίλης Βρούτσης (γιος του βουλευτή Κυκλάδων και π. υπουργού Γιάννη Βρούτση) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε Ανδρών, που διεξήχθη στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Λιοσίων στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Βρούτσης, που είναι δευτεροετής φοιτητής του τμήματος Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής του Πανεπιστημίου Πειραιά και ταυτόχρονα φοιτά στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Deere, μετά από μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα Καράτε στους εφήβους και νέους, όπου πέτυχε πολλές διακρίσεις (1 χρυσό – 2 Ασημένια 1 χάλκινο), έκανε την δεύτερη του εμφάνιση στους Άνδρες που οι ηλικίες συμμετοχής είναι από +18 και πάνω.

Η δεύτερη αυτή συμμετοχή του, αναλογικά με τους 23 πολύ καλούς αθλητές που συμμετείχαν από όλη την Ελλάδα, κρίνεται άκρως επιτυχημένη καθώς μετά από μια εξαιρετική αγωνιστική εμφάνιση έφτασε στον τελικό, δίνοντας αγώνα με το κάτοχο του περσινού πρωταθλήματος. Του τελικού προηγήθηκαν 5 δύσκολοι αγώνες, όπου ο Βρούτσης κατάφερε να επικρατήσει.

Ο τελικός ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 0-0 και με απόφαση των διαιτητών τελικά κατέλαβε την 2η θέση και το Ασημένιο Μετάλλιο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: