Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Πασχαλινά και οικιακά είδη διανέμονται από την ΚΟΔΕΠ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 24/04/2019

Αυγά, τσουρέκια, κουλουράκια κ.ά. σε 500 ωφελούμενους, βάσει  εισοδηματικών κριτηρίων

|> Πασχαλινά και οικιακά είδη προσφέρει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά, στο πλαίσιο της κοινωνικής δραστηριότητας που αναπτύσσει.

Συγκεκριμένα στους δικαιούχους προσφέρονται παπλώματα, σεντόνια, ηλεκτρικές συσκευές και  παιχνίδια, καθώς επίσης και λαμπάδες, τσουρέκια και σοκολατένια αυγά στους μαθητές και στους εθελοντές καθηγητές του προγράμματος της Διδακτικής Αλληλεγγύης.

Επίσης διανέμονται πασχαλινά αυγά, τσουρέκια και κουλουράκια σε 500 ωφελούμενους, προσφορά  του Συλλόγου  Εκτελωνιστών Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιώς -Αθηνών.

Οι ωφελούμενοι επιλέγονται βάσει  εισοδηματικών κριτηρίων.

Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Κορίνα Λαουλάκου, σε δήλωσή της, τόνισε μεταξύ άλλων: «Στην αδιάλειπτη προσπάθειά μας να προσφέρουμε οτιδήποτε μπορεί να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες διαβίωσης  στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα τις Άγιες αυτές ημέρες,  προσφέρουμε στους ωφελούμενούς μας πασχαλινά και οικιακά είδη και επιπλέον, θέλοντας να δώσουμε χαρά και στα παιδιά, τους διανέμουμε παιχνίδια που είχαν συγκεντρωθεί από προηγούμενη δράση της ΚΟΔΕΠ.  Επίσης θα ήθελα ειλικρινά για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω τον Σύλλογο  Εκτελωνιστών Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιώς –Αθηνών και τον πρόεδρό του κ. Ανδρέα Βροντάκη για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους και την πολύτιμη προσφορά τους. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ενδιαφέρον παρόμοιες δράσεις και πρωτοβουλίες, με στόχο να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: