Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Αυλαία… στον Σχολικό Πειραι-α-θλητισμό με τους 7554 μαθητές και τους 220 εθελοντές καθηγητές

Χωρίς κατηγορία στις 22/05/2017

Φωτογραφικά στιγμιότυπα

|> Μια μεγάλη γιορτή της Φυσικής Αγωγής των σχολείων έφτασε στη λήξη της με τις 167 σχολικές μονάδες και των δύο βαθμίδων εκπαίδευσης, τους 7554 μαθητές, τους 220 εθελοντές καθηγητές φυσικής αγωγής, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο πρόγραμμα του «Σχολικού Πειραι-α-θλητισμού» ο οποίος ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Πλάτων» και στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος».

Συμπαραστάτες η περιφέρεια Αττικής, οι δήμοι Πειραιά και Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη, η ΓΓΑ στο πλαίσιο του “Be Active”.  Οι μαθητές αναμετρήθηκαν με πολλά αθλήματα, όπως: Κολύμβηση, καλαθοσφαίριση, χειροσφαίριση, πυγμαχία, επιτραπέζια αντισφαίριση, παραδοσιακούς χορούς ,γυμναστική για όλους και kids’ athletics.

Μια μέρα πριν την λήξη πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ της Εθνικής Ομάδας Κωφών και επίλεκτης ομάδας του Ολυμπιακού υπό την καθοδήγηση των Διονύση Γαζή και Αργύρη Καμπούρη αντίστοιχα. Τον αγώνα παρακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη , σχολικοί σύμβουλοι και εκπαιδευτικοί της φυσικής αγωγής.

Την τελευταία μέρα οι ποντιακοί παραδοσιακοί χοροί αφιερωμένοι στην ημέρα μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων έδωσαν το δικό τους μήνυμα στη λήξη της γιορτής. Ο «οικοδεσπότης» δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη, βράβευσε τους πρωτοστάτες και συντελεστές τής προσπάθειας.

Συγκεκριμένα, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Μπακατσέλος και Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, απένειμαν τιμητικές πλακέτες στους συμβούλους φυσικής αγωγής Πειραιά, Ηρακλή Κέλλη και Μαρία Παπαδοπούλου και στους διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Πειραιά Νίκα Λεωνίδα και Νίκο Μουμούρη.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: