Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και η φανέλα με το νούμερο… ‘69’!

FLASH στις 23/08/2021

Βασικός χορηγός στην ποδοσφαιρική ομάδα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας η τσέχικη εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών “Sugarbabes”!

|> Αν το ποδόσφαιρο δεν είχε αποκτήσει άμεση εξάρτηση από την οικονομία και αν η δυναμική μιας ομάδας δεν ήταν ανάλογη με το πορτοφόλι της διοίκησης, τότε θα αποτελούσε είδηση το… συμβάν στην Καβάλα, όπου μία ομάδα της θα έχει βασικό χορηγό μία τσεχική εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών, η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα!

Όμως το πλέον λαοφιλές άθλημα, έχει χάσει προ πολλού την «αθωότητά» του και η «φανέλα» έχει δευτερεύουσα σημασία. Αυτό που μετράει είναι να υπάρχουν ισχυροί οικονομικοί παράγοντες για να αγοράζουν «ακριβούς» παίχτες, προκειμένου η νίκες της ομάδας τους να αποδίδουν οικονομικά, αλλά και να ικανοποιούν τους οπαδούς της.

Προ αυτών των δεδομένων, η «εισαγωγή» στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» μιας κινηματογραφικής εταιρείας που παράγει «τσόντες», δεν μπορεί να θεωρηθεί περίεργο φαινόμενο. Ο καθένας μπορεί να επενδύει σε ομάδες και… μακάριοι οι χρηματοδότες Εκτός από τους ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, είναι και οι «απλοί» οι οποίοι εισέρχονται σε μία ποδοσφαιρική ομάδα ως χορηγοί.

Έτσι ως «βασικός χορηγός» εισήλθε η τσεχική εταιρεία στην καβαλιώτικη ποδοσφαιρική ομάδα «Βυζάντιο Κοκκινοχώματος» που παίζει στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας!

Το «κλου» της υπόθεσης είναι πως όταν έγινε η ανακοίνωση της συμφωνίας της τσεχικής εταιρείας «Sugarbabes» με το «Βυζάντιο Κοκκινοχώματος», επιλέχθηκε η φανέλα με τον αριθμό «69»!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: