Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

‘’Γέφυρα’’ μεταξύ Αθήνας και της κινεζικής πόλης Ningbo και την διεθνή έκθεσή της

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ/ΑΓΟΡΑ στις 31/05/2023

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί ανακηρύσσεται η Ένωση Επενδυτών Κίνας – Ελλάδας με έδρα στην  οδό Βουλής 22

|> Η ανακήρυξη της Ένωσης Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας και της έδρας της στην Αθήνα από υψηλόβαθμη κυβερνητική και επιχειρηματική αποστολή από το Ningbo, θα πραγματοποιηθεί σε μία σεμνή τελετή, την Παρασκευή 2/6 στις 11:30 πμ., επί της οδού Βουλής 22, Αθήνα (5ος όροφος).

Η Ένωση Επενδυτών Κίνας-Ελλάδας θα λειτουργεί ως Γραφεία Διασύνδεσης (Liaison Offices) με την πόλη του Ningbo, καθώς και του προέδρου της Ένωσης Michael Xia, ως chief representative, τόσο της πόλης του Ningbo [ΕΔΩ], για πολιτισμό, εκπαίδευση, ναυτιλία, ναυπηγοεπισκευή, μεταφορές, ενέργεια, τουρισμό, αδελφοποιήσεις πόλεων και πανεπιστημίων, εκδόσεις, εισαγωγές) όσο και της Έκθεσης Ningbo Expo CEEC [ΕΔΩ].

Η εν λόγω Έκθεση πραγματοποιείται κάθε χρόνο με την παρουσία πολλών ευρωπαϊκών εθνικών περιπτέρων και επιχειρήσεων και αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών στην κινεζική αγορά.

Η Ningbo Expo CEEC πρόκειται για μία υψηλού προφίλ δραστηριότητα, που η παρουσία της Ελλάδας σε αυτήν, υποστηρίζεται τόσο από την πρεσβεία της Λ.Δ. της Κίνας και από το Εμπορικό Τμήμα της, όσο και από το Enterprise Greece. Ακόμη κερδίζει διαρκώς το ενδιαφέρον και πολλών φορέων του εμπορίου και της εξωστρέφειας για προϊόντα και υπηρεσίες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: