Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Οχήματα πολλαπλών χρήσεων και δίκυκλα για τον Πειραιά

Χωρίς κατηγορία στις 26/06/2020

Για την Καθαριότητα, την Οδοποιία, τον Ηλεκτροφωτισμό, τους Κήπους, τα Σχολικά Κτήρια

|> Με νέα οχήματα  πολλαπλών χρήσεων και δίκυκλα ενισχύθηκε ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο ανανέωσης και εκσυγχρονισμού των οχημάτων, τα οποία θα διατεθούν στις  υπηρεσίες του Δήμου.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Πειραιά προμηθεύτηκε οκτώ νέα οχήματα τύπου Navara  τα οποία  διαθέτουν,  μεταξύ άλλων,  δεξαμενή νερού και αλατοδιανομέα, καθώς  και δέκα δίκυκλα τύπου Astra.

Τα οχήματα θα διατεθούν στα τμήματα της Καθαριότητας, της Οδοποιίας, του Ηλεκτροφωτισμού, των Κήπων, των Σχολικών Κτηρίων και όπου αλλού χρειαστεί.

 Ο δήμαρχος Πειραιά, σε δήλωσή του, τόνισε ότι η νέα παραλαβή των οχημάτων εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια αναβάθμισης του στόλου και των μηχανημάτων σε διάφορους τομείς του Δήμου Πειραιά, τα οποία θα συμβάλλουν  στη βελτίωση της καθημερινότητας στην πόλη μας.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο κ. Μώραλης σημείωσε ότι, πρόκειται για οκτώ αυτοκίνητα και δέκα μηχανάκια για τις υπηρεσίες του Δήμου, τα οποία αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για τις υπηρεσίες.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι όπως είχε δεσμευτεί η Δημοτική Αρχή στην αρχή της νέας περιόδου,  ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση  του στόλου  συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και στο μέλλον με νέες προμήθειες.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: