Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Κωνσταντοπούλου: “Όχι στην παράνομη και εκτρωματική διαδικασία των πλειστηριασμών”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 06/07/2017

Ραντεβού κάθε Τετάρτη…

|> Μετά την χθεσινή αποτροπή των πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, η επικεφαλής της κίνησης “Πλεύση Ελευθερίας”, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα είναι η επέτειος του Δημοψηφίσματος, η επέτειος του ΟΧΙ και πρέπει να θυμηθούμε και να υπογραμμίσουμε ότι οι πλειστηριασμοί που γίνονται σε αυτό τον χώρο και σε τυχαίους χώρους, όλο αυτό το διάστημα, έχουν καταψηφιστεί από τον ελληνικό λαό με 62%. Το ΟΧΙ του Δημοψηφίσματος ήταν ΟΧΙ και στην παράνομη διαδικασία των πλειστηριασμών. Αυτή η εκτρωματική διαδικασία δεν καλύπτεται δημοκρατικά και συνταγματικά. Όποιος επιχειρεί να την υλοποιήσει θα βρίσκει απέναντι τους πολίτες που υπερασπίζονται το ΟΧΙ τους.

»Σήμερα οι συμβολαιογράφοι που επιχείρησαν να διενεργήσουν πλειστηριασμούς στο παγκάκι και στην καφετέρια είναι αυτοί οι οποίοι κατ’ επάγγελμα λειτουργούν ως κοράκια. Μία εξ αυτών έχει καταμηνυθεί από εμάς – και από τους συναγωνιστές στο Κίνημα “Δεν Πληρώνω” και από την “Πλεύση Ελευθερίας” – για τη συμμετοχή της σε παράνομους και αντισυνταγματικούς πλειστηριασμούς στην πρώτη κατοικία και συνολικά στην περιουσία των απλών ανθρώπων.

»Σήμερα λέμε καθαρά – όπως και κάθε Τετάρτη, όπως και κάθε μέρα μέχρι να αποκαταστήσουμε το ΟΧΙ μας και τη Δημοκρατία- ότι όποιος καταλύει τη λαϊκή εντολή και τη λαϊκή κυριαρχική ετυμηγορία θα μας βρίσκει απέναντι».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: