Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

H “Saronic Ferries” στο πλευρό του ΕΕΣ για τους πυρόπληκτους

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 13/08/2021

Διαθέτει τα τέσσερα καράβια για τη δωρεάν μεταφορά αποστολών βοήθειας από κάθε φορέα- Τηλέφωνο 210.4101555 ή info@sf.gr

|> Η “Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού” (“Saronic Ferries”) θα μεταφέρει δωρεάν όλα τα φορτία βοήθειας που αποστέλλονται από τα λιμάνια που εξυπηρετεί προς τον Πειραιά και από εκεί στις πληγείσες περιοχές της ενδοχώρας, ενώ συνδράμει οικονομικά την προσπάθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) για την υποστήριξη των πυρόπληκτων.

Συγκεκριμένα, η “Saronic Ferries” συμμετέχοντας στις προσπάθειες υποστήριξης των πυρόπληκτων περιοχών και των κατοίκων τους, ανακοινώνει την οικονομική συνδρομή ύψους 3.000 ευρώ προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό στον λογαριασμό που έχει ανοίξει ο οργανισμός γι’ αυτό τον σκοπό.

Επιπλέον, καλεί όλους τους φορείς που βρίσκονται στους προορισμούς της “Saronic Ferries” σε Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο και Μέθανα και θέλουν να αποστείλουν τρόφιμα, αναλώσιμα ή άλλο υλικό προς υποστήριξη των πυρόπληκτων περιοχών, να το κάνουν με δωρεάν μεταφορά από τα πλοία “Απόλλων Ελλάς”, “Αχαιός”, “Ποσειδών Ελλάς” και “Φοίβος”. Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινοπραξία στο τηλέφωνο 210.4101555 και το info@sf.gr με θέμα “Αποστολή Βοήθειας Πυρόπληκτων”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: