Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Παρέμβαση Μώραλη στο συνέδριο Πόλεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης

FLASH στις 14/04/2022

Διοργάνωση Δήμων Θεσσαλονίκης και Τρικκαίων με συμμετοχή δημάρχων Αθηναίων, Σαράγιεβο, Σκοπίων, Τιράνων και Πρίστινας

|> Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης συμμετείχε στο Διεθνές Συνέδριο Πόλεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης “Οι Πόλεις του Μέλλοντος: Σύγχρονες, Ασφαλείς και Βιώσιμες – Η ώρα της υλοποίησης”, το οποίο διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων (DT&S), με την υποστήριξη της Cisco, του Δήμου Θεσσαλονίκης και σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων.

Ο Γιάννης Μώραλης συμμετείχε στο πάνελ με θέμα: «Συνεργασία Έξυπνων Πόλεων Νοτιοανατολικής Ευρώπης» μαζί με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, την δήμαρχο Σκοπίων, Danela Arsovska, την αντιδήμαρχο Διεθνών Υποθέσεων Τιράνων Anuela Ristani, την αντιδήμαρχο Σαράγιεβο Anja Margetic και την αντιδήμαρχο Πρίστινας Donjeta Sahatciu.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στην ομιλία του, ο δήμαρχος Πειραιά, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Είχα την ευκαιρία σε ένα ιδιαιτέρως ενδιαφέρον πάνελ να αναπτύξω περιεκτικά τις πολιτικές του Δήμου Πειραιά σε σχέση με τη μετατροπή του τα τελευταία χρόνια αλλά και στο μέλλον, σε μια βιώσιμη “έξυπνη” πόλη αλλά και το πώς θα μπορούσαν οι πόλεις μεταξύ τους να αναπτύξουν κοινές δράσεις στον τομέα αυτό. Τέλος, είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα τον οποίο και ευχαριστώ για την άριστη φιλοξενία αλλά και τον δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΚΕΔΕ Δημήτρη Παπαστεργίου».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: