Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Το 1ο Olympic Yacht Show διεξάγεται 1-4 Οκτωβρίου

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ στις 23/02/2020

Διοργανώνεται από την Οndeck Events και την Olympic Marine στις εγκαταστάσεις στο Λαύριο

|> Στις ετοιμασίες βρίσκονται η Olympic Marine SA με την Οndeck Events για τη διεξαγωγή του Olympic Yacht Show, από τη 1 έως τις 4 Οκτωβρίου 2020, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine. Στόχος των διοργανωτών είναι να καταστεί η έκθεση ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής, καθώς αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από την Ελλάδα και εξωτερικό.

Συγκεκριμένα το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) που ανήκουν στην premium κατηγορία. Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία (mega yachts) και στο στερέωμα που τα περιβάλλει.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Οι μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Premium Day Cruisers με δυνατότητα δοκιμών στη θάλασσα.

Η Οndeck Events διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου σκάφους αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine SA, το 1ο Olympic Yacht Show ελπίζει να αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό. Σύντομα δε, αναμένεται να ανακοινωθούν οι εκθέτες, το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: