Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Διπλό “ράπισμα” από το “Πράττω” του Κοτζιά, για τις δηλώσεις περί ΧΑ και Σημαίας

ΕΛΛΑΔΑ στις 14/12/2016

Και τι είπε ο Τσιρώνης!

Τ/Π |> Μέσω του Κοτζιά, ως φαίνεται ότι απάντησε το Μαξίμου στις «περίεργες» δηλώσεις του Νίκου Παρασκευόπουλου, κάτι που είχε εκφραστεί ως ελπίδα σε σχετικό χθεσινό άρθρο στον Τ/Π.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Δικτύου Νεολαίας «Πράττω» (σ.σ. στην οργάνωση ηγείται ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς), δίνεται ένα διπλό «ράπισμα» για τις δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης.

Όμως τον κ. Παρασκευόπουλο, υποστήριξε νωρίτερα χθες (ρ/σ North 98) ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, λέγοντας το… καταπληκτικό: «Άλλο πράγμα η σημαία που είναι αναρτημένη σε έναν ιστό δημόσιο και άλλο πράγμα η σημαία που αγοράζω από τον Κοκκώνη»! Τέλος πάντων, το κάψιμο της Σημαίας, για τον κ. Τσιρώνη είναι θέμα… ερμηνείας!

Στο κυρίως θέμα… Η ανακοίνωση του Δικτύου Νεολαίας «Πράττω», αναφέρει:

«Η δήλωση του κ. Παρασκευόπουλου αναφορικά με στήριξη της Χ.Α αν κάνει βήματα εκδημοκρατισμού, δημιουργεί συνειρμούς και μας παραπέμπει ευθέως σε άλλες εξίσου επικίνδυνες απόψεις που είχαν ακουστεί περί “σοβαρής Χρυσής Αυγής”.

Συνεπώς τη θεωρούμε όχι μόνο άστοχη αλλά και επικίνδυνη. Με αυτές τις περίεργες απόψεις και θέσεις μπορεί να συντελεστεί ξέπλυμα των εγκλημάτων και των απάνθρωπων απόψεων της οργάνωσης, τα στελέχη της οποίας αποτελούν, κατά δήλωσή τους, συνέχεια των δοσίλογων, ταγματασφαλιτών και ηττημένων του Β´ΠΠ.

Οι φασίστες ούτε μπορούν ούτε θέλουν να εκδημοκρατιστούν. Ο μόνος τρόπος που μπορούν να αντιμετωπιστούν είναι με την εξάλειψη των κοινωνικών συνθηκών που τους εξέθρεψαν αναδεικνύοντας παράλληλα την πραγματική στόχευση τους, με στόχο την αποδόμηση και την επιστροφή τους στην αφάνεια που τους αξίζει από το μόνο αρμόδιο, το λαό.

Τέλος, όσον αφορά στην άκαιρη δήλωση σχετικά με τη Σημαία, καλό θα είναι να γίνει αντιληπτό πως τέτοιου είδους τοποθετήσεις αποτελούν βούτυρο στο ψωμί για την καπηλεία της έννοιας της πατρίδας και των εθνικών συμβόλων από τις φασιστικές οργανώσεις και τους υποστηρικτές τους».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: