Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δυναμική η παρουσία της Poseidon Marine Supplies με περίπτερο στα Ποσειδώνια 2024

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 22/05/2024

Γιορτάζει το νέο σταθμό στη Βαρκελώνη και την επέκταση των διεθνών συνεργασιών της

|> Με σύνθημα “Φτάνουμε όλο και πιο μακριά για να βρισκόμαστε ακόμα πιο κοντά σας”, η Poseidon Marine Supplies, η ελληνική εταιρεία που από το 1976 υποστηρίζει την ασφάλεια των πληρωμάτων και την εύρυθμη λειτουργία των πλοίων, προσφέροντας υπηρεσίες επιθεώρησης σωστικών και πυροσβεστικών μέσων και εφοδιασμού πλοίων, ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου στο περίπτερό της στα Ποσειδώνια 2024, και να γιορτάσει το άνοιγμα του νέου σταθμού της εταιρείας στο λιμάνι της Βαρκελώνης καθώς και την επέκταση των διεθνών συνεργασιών της.

Σε ανακοίνωση της Poseidon Marine Supplies αναφέρεται:

Έχοντας τον πελάτη στο επίκεντρο, η Poseidon Marine Supplies υποστηρίζει σταθερά και με συνέπεια την ελληνική και διεθνή ναυτιλία. Με έδρα τον Πειραιά, η εταιρεία τα τελευταία 48 χρόνια ακολουθεί μία σταθερή πορεία ανάπτυξης που της έχει δώσει μία διεθνή διάσταση, με το άνοιγμα σταθμών επιθεώρησης και την παροχή εφοδίων σε μεγάλα λιμάνια ανά τον κόσμο, ώστε να βρίσκεται κοντά στο πλοίο και τις ανάγκες του, πάντα και παντού.

Κατά τη φετινή παρουσία της στα Ποσειδώνια, η Poseidon Marine Supplies θα γιορτάσει το άνοιγμα του νέου σταθμού επιθεώρησης στο λιμάνι της Βαρκελώνης, ο οποίος προστέθηκε φέτος στο δίκτυο της εταιρείας (Poseidon Service Network), φέρνοντας τις υπηρεσίες επιθεώρησης εξοπλισμού κοντά στα πλοία που περνούν από όλα τα μεγάλα λιμάνια της Ισπανίας αλλά και από λιμάνια γειτονικών χωρών, όπως της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και της Μάλτας. Οι υπηρεσίες του σταθμού της Βαρκελώνης καλύπτουν όλο το φάσμα της επιθεώρησης των σωστικών και πυροσβεστικών μέσων ενός πλοίου, όπως φορητά και σταθερά συστήματα πυρόσβεσης, αναπνευστικές συσκευές, στολές εμβάπτισης κ.ά., σύμφωνα με τα υψηλά κριτήρια ποιότητας της εταιρείας.

Το Poseidon Service Network, πέρα από τον Πειραιά, περιλαμβάνει ακόμα σταθμούς επιθεώρησης και παροχής εφοδίων στη Λεμεσό, το Ρότερνταμ, το Χιούστον του Τέξας, το Ντουμπάι και το Σουέζ. Κάθε σταθμός της Poseidon είναι και μία δέσμευση προς τους πελάτες της εταιρείας για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των πληρωμάτων, των πλοίων και των εμπορευμάτων, αλλά και μία εγγύηση ως προς τη συμμόρφωση με τους διεθνείς κανονισμούς της ναυτιλίας.

Φέτος, η Poseidon Marine Supplies βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανακοινώσει και την εξαγορά μίας μεγάλης ολλανδικής εταιρείας με υψηλή εξειδίκευση στον τομέα του εφοδιασμού και της τροφοδοσίας στα πλοία. Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2024 και μαζί με τον σταθμό επιθεώρησης, θα αποτελούν στο λιμάνι του Ρότερνταμ ένα σημείο εξυπηρέτησης ισάξιας δυναμικής με αυτό του Πειραιά, που θα εξυπηρετεί ετησίως περισσότερα από 1.200 πλοία ελληνόκτητου και διεθνούς στόλου.

Με ένα μεγάλο δίκτυο σταθμών, περισσότερους από 160 εργαζόμενους στην τεχνική εξυπηρέτηση και τη διοικητική υποστήριξη, διεθνείς συνεργασίες σε μεγάλα λιμάνια σε όλον τον κόσμο και κρατώντας σταθερά σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα των υπηρεσιών της, η Poseidon

Marine Supplies συνεχίζει να σχεδιάζει πώς θα φτάσει ακόμα πιο μακριά για να βρίσκεται πιο κοντά στα πλοία και στις ανάγκες των πελατών της.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: