Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δωροεπιταγές και βραβεύσεις αριστούχων μαθητών/φοιτητών από τον ΟΛΠ

ΝΑΥΤΙΛΙΑ στις 28/12/2016

Σε εορταστική εκδήλωση

Με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων, η ΟΛΠ Α.Ε. χορήγησε δωροεπιταγές στα παιδιά των εργαζομένων των γειτονικών δήμων Πειραιά και Περάματος καθώς και τρόφιμα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η διοίκηση του ΟΛΠ οργάνωσε χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων και ειδική τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών και φοιτητών.

Ο διευθύνων σύμβουλος captain Fu Chengqiu, απεύθυνε ευχές σε όλους για τις γιορτές και συνεχάρη τα παιδιά που αρίστευσαν. Στη συνέχεια μιλώντας από καρδιάς αναφέρθηκε στην ανατροφή των παιδιών στην κινέζικη κουλτούρα. Ρώτησε τα παιδιά τι σημαίνει “έχω μεγαλώσει;” και απάντησε ότι κατά την άποψη του αυτό σημαίνει ότι ένα παιδί αρχίζει να κατανοεί τους κόπους των γονιών του, θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει στην οικογένεια του, στην κοινωνία και στην πατρίδα. Επίσης αρχίζει  να αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι να μαθαίνεις να συγχωρείς, να προσφέρεις και να συμβάλλεις στη συνολική προσπάθεια της χώρας. Και συνέχισε λέγοντας:

Οι παππούδες και οι γονείς σας έχουν προσφέρει για να δημιουργηθεί αυτό το μεγάλο λιμάνι κι εσείς η νέα γενιά που είστε το μέλλον, πρέπει να συνεχίσετε αυτή τη προσπάθεια”.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: