Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Δύο “απειλητικά” Σάββατα με Σφυράκη, Λούκα και… S.E.X. στο “Yria” της Φωκίωνος

Χωρίς κατηγορία στις 15/12/2016

Στις 17 και 24/12

Με τα αρχικά S.E.X. απειλούν να… αναστατώσουν δύο αθηναϊκά χριστουγεννιάτικα Σάββατα, από το “YriaClub” της Φωκίωνος Νέγρη, ο Νεκτάριος Σφυράκης και Βασίλης Λούκας. Σε σχετικό σημείωμα, αναφέρεται:

Και για να είμαστε πιο σαφείς και συγκεκριμένοι, το S.E.X. όσο προκλητικά και αν είναι αυτά τα αρχικά γράμματα και όμως σημαίνουν: “Seventies Eighties Xtras”. Παρ΄όλα αυτά αφορούν μία πραγματικά… προκλητική πρόταση του παραγωγού, δημοσιογράφου και dj Βασίλη Λούκα και performer, δημιουργού και ερμηνευτή Νεκτάριου Σφυράκη!

Μια προκλητική γιορτινή πρόταση στο κέντρο της Αθήνας, εκεί στο “Yria” της Φωκίωνος Νέγρη, είτε γιατί τολμούν να συνδυάσουν το dj set με τους ήχους της unplugged συνθήκης μιας και μόνο κιθάρας και φωνής ταξιδεύοντας όπου τους βγάλει η νύχτα, είτε γιατί από μόνοι τους με όπλο τα βιογραφικά τους προτείνουν κάτι αυθεντικό και εναλλακτικό και παράλληλα τόσο απλό, χωρίς πούδρα και μακιγιάζ, εντελώς μακριά από τα στημένα και τα συνηθισμένα.

loukas-sfyrakis-1724-1216Λοιπόν, το ραντεβού τους είναι για το ερχόμενο Σάββατο 17/12, όπως και για το επόμενο Σάββατο 24/12, που είναι παραμονή των Χριστουγέννων.

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: