Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Καταγγελία Σπυράκη για την γέφυρα της Γρ. Λαμπράκη

Χωρίς κατηγορία στις 22/03/2019

Είναι επικίνδυνα τα υποτυπώδη μπαλώματα στην υποστύλωση, εκεί απ’ όπου θα περάσει το Τραμ

|> Την ανησυχία του εκφράζει για τις εργασίες υποστύλωσης στη γέφυρα της Γρηγορίου Λαμπράκη ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με το “Πράσινο Κίνημα”, Γιάννης Σπυράκης και προβαίνει σε σφοδρή καταγγελία κατά της εταιρείας, η οποία -όπως ισχυρίζεται ο επικεφαλής της παράταξης “Πράσινο Κίνημα – Νέοι Ορίζοντες για τον Πειραιά” δεν έλαβε υπ’ όψιν τα πορίσματα της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας.

Η καταγγελία του Γιάννη Σπυράκη, έχει ως εξής:

Η εταιρεία που έχει αναλάβει τα έργα του Τραμ στον Πειραιά, όχι μόνο δεν θορυβήθηκε και δεν συμμορφώθηκε έπειτα από τις καταγγελίες μας για την άθλια κατάσταση της γέφυρας της Γρηγ. Λαμπράκη, όχι μόνο δεν έλαβε υπ’ όψιν τα πορίσματα της αρμόδιας υπηρεσίας της Περιφέρειας, όχι μόνο δεν έλαβε υπ’ όψιν τις ανησυχίες του πειραϊκού λαού, αλλά αντί να προχωρήσει στην υποστύλωση και στερέωση της επικίνδυνης γέφυρας από την οποία θα περάσει το βαρύ και ογκώδες τραμ-τραίνο, έστειλε ένα συνεργείο με τέσσερις εργάτες και “μπάλωσαν” με τσιμέντο τα σημεία όπου είχαν ήδη φανεί τα φθαρμένα “σίδερα” της γέφυρας και είχε υποστεί σοβαρές βλάβες το σκυρόδεμα, όπως αποκάλυψε η μελέτη της αρμόδιας υπηρεσίας της αντιπεριφέρειας Πειραιά!

Καταγγέλλουμε την επικίνδυνη επιπολαιότητα και την ανησυχητική απρονοησία της εταιρείας και ενημερώσαμε ήδη τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιάννη Γαβρίλη. Φυσικά, η δημοτική Αρχή ασχολείται με “άλλα εσωτερικά” θέματα και δεν έχει ιδέα για το τεράστιο αυτό ατόπημα των εργολάβων!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: