Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Σήμερα στο Κίελο “ανοίγουν πανιά” ο Καγιαλής και ο Ορφανός

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ στις 22/06/2022

Είναι η μοναδική ελληνική συμμετοχή – Μετά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Άρχους της Δανίας (5-10 Ιουλίου) – Στόχος οι Ολυμπιακοί (Παρίσι 2024)

|> Σήμερα “σαλπάρουν” στον υγρό στίβο του Κίελο της Γερμανίας ο Παύλος Καγιαλής και ο Γιάννης Ορφανός για να πάρουν μέρος στον πιο μεγάλο αγώνα της βόρειας Ευρώπης για τα σκάφη τύπου 49er, με συμμετοχή 96 σκαφών από 28 χώρες.

O αγώνας που αρχίζει σήμερα Τετάρτη 22/6 θα ολοκληρωθεί στις 26 του μηνός με τον Καγιαλή και τον Ορφανό να αποτελούν τη μοναδική ελληνική συμμετοχή σε μία ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική κλάση.

Είναι ο τρίτος επίσημος διεθνής αγώνας των δύο ιστιοπλόων από τότε που αποτέλεσαν δίδυμο στη νέα κατηγορία με στόχο πάντα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Μετά το σοβαρό τεστ στο Κίελο, το ελληνικό πλήρωμα θα αναχωρήσει για το Άρχους της Δανίας, εκεί όπου στις 5 έως 10 Ιουλίου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με περίπου τις ίδιες συμμετοχές.

O Ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής, δηλώνει: «Στόχος μας είναι να μάθουμε την κατηγορία το συντομότερο δυνατόν συμμετέχοντας σε όσους περισσότερους αγώνες μπορούμε και να προπονούμαστε με τις καλύτερες ομάδες του εξωτερικού για να είμαστε έτοιμοι για τις προκρίσεις των Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν από τον Αύγουστο του 2023 έως τον Απρίλιο του 2024»,

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: