Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Εγκαινιάστηκε σήμερα το νέο ΚΕΠ από τον δήμαρχο Πειραιά, στην Αγχιάλου 104

Χωρίς κατηγορία στις 21/11/2016

Ε΄Δημοτική Κοινότητα

 Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, εγκαινίασε σήμερα, το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) επί της οδού Αγχιάλου 104, στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα. Για το νέο ΚΕΠ που πρόκειται να εξυπηρετήσει μια από τις πολυπληθέστερες περιοχές του δήμου Πειραιά, ο δήμαρχος στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, είπε:

  • Πιστεύω ότι είναι κάτι που έπρεπε να γίνει,  το κάναμε και είμαστε ικανοποιημένοι. Δεν είναι κάτι για τα οποίο πρέπει να πανηγυρίζουμε, το λέω σε κάθε εγκαίνια και θα έχουμε αρκετά από εδώ και στο εξής που θα κάνουμε.  Είναι πράγματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει ή έστω και λίγο καθυστερημένα.
  • Μπορεί στα μεγάλα  που χρειάζονται πολλά χρήματα να θέλουμε πολύ χρόνο και διαδικασίες αλλά νομίζω ότι τέτοιου είδους  πρωτοβουλίες μπορούμε να αναλαμβάνουμε και να τις φέρνουμε  σε πέρας και είναι μία από αυτές.
  • Το 2017 θα έχουμε αλλαγές προς το καλύτερο. Και με τα έργα και τις αναπλάσεις του Αγίου Διονυσίου και με την δημοπράτηση το πρώτο τετράμηνο για πλήρη ανακατασκευή του Θεμιστόκλειου Γυμναστηρίου που είναι πολύ σημαντικό για την Κοινότητα αυτή, συν τις άλλες παρεμβάσεις που έχουμε από καθαριότητα, από παιδικές χαρές. Σιγά – σιγά θα εντείνουμε τις προσπάθειες μας. Πιστεύω ότι θα ανοίξει και η χρηματοδότηση πλέον για το νέο ΕΣΠΑ, ώστε να μπορούμε να χρηματοδοτηθούμε και να προχωρήσουμε σε μια συνολική αναβάθμιση και της Ε΄ Κοινότητας.

kep-1

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: