Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Και στον Πειραιά άρχισαν να επιτίθενται οι “Πάνθηρες”

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 20/01/2019

“Εκδικούνται” με αυτοκόλλητα κάθε αδιάφορο οδηγό που παρκάρει όπου βολεύεται!

|> Οι “Πάνθηρες” από την Θεσσαλονίκη, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και στον Πειραιά, τοποθετώντας αυτοκόλλητα στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων που παρκάρουν προκλητικά!

Πρόκειται για τους… Ρομπέν των δρόμων, που αυτοβούλως αναλαμβάνουν να καλύπτουν έργο που δεν για το οποίο αδιαφορούν οι αρμόδιοι φορείς.

Οι “Πάνθηρες” δρουν σαν… πάνθηρες! Δηλαδή εφ΄όσον εντοπίσουν το “θύμα” -που δεν άλλος από κάποιον αδιάφορο- βρίσκουν την ευκαιρία να του κολλήσουν το… φημισμένο τους αυτοκόλλητο, το οποίο για να ξεκολλήσει θέλει ειδικό καθαρισμό!

Και σε ποιούς… επιτίθενται; Σε όσους παρκάρουν σε ράμπες ή σε θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ, σε όσους κλείνουν διαβάσεις πεζών, ή αφήνουν χώρο μικρότερο του 1,20 μ. για τη διέλευση πεζών. Ακόμη σε όσους παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια και γενικά σε εκείνους που δεν σέβονται τους πεζούς.

Οι “Πάνθηρες” έχουν το σλόγκαν “Ο παραβάτης δεν είναι εχθρός, είναι απλά απερίσκεπτος” και διευκρινίζουν πως “για να το ξεκολλήσει, ας ξοδέψει λίγο από τον χρόνο που ‘κέρδισε’ παρκάροντας παράνομα, αντί να ψάξει μια καλύτερη θέση“!

Όσο για την εικαστική άποψη του αυτοκόλλητου, είναι κάπως… χαρακτηριστική!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: