Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Ένα… εμβληματικό ερειπωμένο κτήριο τού Πειραιά περιήλθε σε υπερήλικη ζητιάνα!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 01/04/2024

Ζητιανεύει ανενόχλητη στη συμβολή των οδών Ομ. Σκυλίτση, Αλιπέδου και 34ου Συντάγματος

Τ/Π |> Οι υποψίες ότι ένα ακίνητο-φιλέτο του Πειραιά, είναι μέρος της περιουσίας μιας ζάπλουτης υπερήλικης, η οποία ‘’υποδύεται’’ την ζητιάνα, έχει προκαλέσει αναστάτωση και πολλά ερωτηματικά.

Πρόκειται για το…  εμβληματικό ερειπωμένο κτήριο του Πειραιά, που δεσπόζει στη συμβολή των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση, Αλιπέδου και 34ου Συντάγματος, το οποίο έχει περιέλθει σε εταιρεία, που ανήκει -σε ποσοστό 78%- σε μία μικροκαμωμένη γριούλα. Είναι η προαναφερόμενη ζάπλουτη υπερήλικη που -καιρό τώρα- έχει εγκατασταθεί… μόνιμα απέναντι από το κτήριό ‘’της’’ και ζητιανεύει!

Και…

Πρωταπριλιά σήμερα και το παραπάνω ‘’στόρυ’’ γράφτηκε ως συμβολή στο έθιμο! Όμως, αποτελεί και μυθοπλασία βασισμένης σε γεγονός που συμβαίνει στις μέρες μας!

Ως σκηνικό έχει το προαναφερόμενο ερειπωμένο κτήριο, ως πρωταγωνίστρια την ζητιάνα και ως θεατές τους οδηγούς… Όπου, το πλάνο δείχνει μία μαυροντυμένη και μικρόσωμη γριούλα, να κυκλοφορεί ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να ζητιανεύει.

Μέχρι χθες (!) δεν είχε ενοχληθεί κάποιος αρμόδιος και είναι περίεργο το πώς και υπάρχει τόση άγνοια κινδύνου ιθυνόντων, μήπως και συμβεί κάποιο ατύχημα!

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το πρωταπριλιάτικο ψέμα που αποτέλεσε εφαλτήριο για ενημέρωση, θα σταθεί ικανό να προκαλέσει ενεργοποίηση κάποιων υπηρεσιών.  

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: