Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

ΚΟΔΕΠ: Ενημέρωση γονέων για το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Χωρίς κατηγορία στις 14/06/2018

Για παιδιά 6-14 ετών

|> Ενημέρωση γονέων για το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης, που διοργανώνει για ακόμα μια χρονιά η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (KODEP), πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά.

Η πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ Κορίνα Λαουλάκου και ο υπεύθυνος λειτουργίας του προγράμματος από την ομάδα “Δρω” Γιώργος Κιάσσος, υποδέχθηκαν τους γονείς, όπου τους ενημέρωσαν εκτενώς για το πρόγραμμα και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης απευθύνεται σε παιδιά από 6 έως 14 ετών. Αρχίζει στις 18 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουλίου. Περιλαμβάνει αθλητικά παιχνίδια, ομαδικές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, εκδρομές, περιβαλλοντικές δράσεις & παιχνίδια,  αποστολές και ανακαλύψεις, τοξοβολία, κατασκευές.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο κτίριο των Ραλλείων Προτύπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων (Μ. Αλεξάνδρου & Τζαβέλλα) και θα εξελιχθεί σε τρεις περιόδους.

H πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά Κορίνα Λαουλάκου, απευθυνόμενη στους γονείς, τους ευχαρίστησε για την παρουσία και το ενδιαφέρον τους για το Καλοκαιρινό Πρόγραμμα, λέγοντας πως στόχος της ΚΟΔΕΠ είναι να ζήσουν τα παιδιά όμορφες και χαρούμενες στιγμές για ακόμα ένα καλοκαίρι. Παράλληλα, επεσήμανε πως είναι σημαντικό να δίνεται η δυνατότητα μίας ασφαλούς και ποιοτικής διεξόδου στους εργαζόμενους γονείς  για τα παιδιά τους, μετά το κλείσιμο των σχολείων για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: