Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Χριστουγεννιάτικες δράσεις σε συνεργασία με ΕΒΕΠ & ΕΣΠ

Χωρίς κατηγορία στις 23/12/2020

Ενημερωτική καμπάνια του εμπορικού κόσμου του Πειραιά για το click away στην αγορά

|> Ο Δήμος Πειραιά διοργανώνει μια σειρά χριστουγεννιάτικων δράσεων στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά και του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά: «Σε αυτές τις γιορτές, κάνε…click away στην αγορά του Πειραιά».

Στόχος του Δήμου είναι να στηρίξει τον εμπορικό κόσμο της πόλης, σε μια κρίσιμη εποχή για τις πειραϊκές επιχειρήσεις εξαιτίας του γενικευμένου lockdown, συμβάλλοντας με τις εορταστικές του δράσεις στην ενδυνάμωση της επιχειρηματικότητας και στην ενίσχυση της αγοραστικής δυναμικής του Πειραιά.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο Δήμος Πειραιά θα δημιουργήσει γιορτινό κλίμα στην πόλη με τις εξής δράσεις:

  • Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΝΕΙ… CLICK AWAY

Την παραμονή Χριστουγέννων 24/12 και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 31/12, ανιματέρ θα επισκεφθούν την Αγορά του Πειραιά για να κάνουν τις γιορτινές αγορές τους, όπως και οι υπόλοιποι καταναλωτές. Ο Άγιος Βασίλης, η Μαίρη Πόπινς, ο Καρυοθραύστης και τα ξωτικά των Χριστουγέννων, εφοδιασμένοι με πάνινες τσάντες με το μήνυμα: «ΣτηρίΖΩ την αγορά του Πειραιά», θα περιμένουν για τις «click away» αγορές τους έξω από τα καταστήματα της πόλης μας, πάντα στο πλαίσιο των μέτρων που ισχύουν για τον νέο τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

  • «48 ΩΡΕΣ» ON THE ROAD!

Όταν δεν μπορείς να πας στη συναυλία, έρχεται η συναυλία σε εσένα! Το δημοφιλές συγκρότημα «48 ώρες» έρχεται στον Πειραιά το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων 24/12 και το απόγευμα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς 31/12, για μια ανατρεπτική συναυλία. Οι «48 ώρες» θα βρεθούν με το ειδικά διαμορφωμένο φορτηγό τους στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης, αλλά και σε περιοχές των πέντε Δημοτικών Κοινοτήτων του Πειραιά, σε μια πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη συναυλία, σκορπίζοντας μουσική, ζωντάνια, κεφάτες μελωδίες και αισιοδοξία!

  • ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, το Μαγικό τρένο των Χριστουγέννων θα διασχίσει  τους  Πειραιώτικους  δρόμους, χαρίζοντας Χριστουγεννιάτικη  μαγεία! Μέσα σε αυτό οι  πιο αγαπημένες Χριστουγεννιάτικες φιγούρες: Ο Άγιος Βασίλης και ο Ρούντολφ, ξωτικά, νεράιδες, η βασίλισσα του χιονιού και ο πιο καλόκαρδος χιονάνθρωπος, δημιουργούν μια ευχάριστη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, δίνοντας έμφαση στο εμπορικό κέντρο της πόλης μας!

Οι δράσεις πραγματοποιούνται με όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές και την πολιτεία, για την προστασία της δημόσιας υγείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

  • ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ CLICK AWAY ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA ΤΟΥ DESTINATION PIRAEUS

Παράλληλα, μέσω των λογαριασμών του Destination Piraeus στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, instagram) o Δήμος Πειραιά προβάλλει ήδη την καμπάνια «Σε αυτές τις γιορτές, κάνε…click away στην αγορά του Πειραιά» μέσω ενημερωτικών infographics για τους τρόπους των αγορών, αλλά και του βίντεο που ετοίμασε ειδικά για την Χριστουγεννιάτικη αγορά ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: