Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Μεταβολές δρομολογίων ΜΜΜ, σήμερα, αύριο και την Τρίτη

ΚΟΙΝΩΝΙΑ στις 14/08/2022

Εν όψει του Δεκαπενταύγουστου ΟΑΣΑ και ΣΤΑΣΥ τροποποίησαν κάποια δρομολόγια – Έκτακτα μέτρα της Τροχαίας

|> Mεταβολές δρομολογίων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς βρίσκονται σε ισχύ από χθες Σάββατο 13/8 σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ και την ΣΤΑΣΥ.

Συγκεκριμένα σήμερα Κυριακή 14/8 υπάρχει τροποποίηση διαδρομών λεωφορειακών γραμμών 501, 541 λόγω εκδηλώσεων στην οδό Βασ. Σοφίας στον Δήμο Αμαρουσίου.

Επίσης…

Σήμερα και αύριο Δευτέρα (Δεκαπενταύγουστος), τροποποίηση διαδρομής λεωφορειακών γραμμών 846, 852 λόγω εκδηλώσεων στον Ι. Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Δήμο Νίκαιας – Α. Ι. Ρέντη.

Από σήμερα έως και την Τρίτη 16/8, τροποποίηση διαδρομής λεωφορειακών γραμμών 112, 219 (προς Στ. Μετρό Δάφνη) λόγω εκδηλώσεων στο Δήμο Αγ. Δημητρίου.

Αύριο, Δευτέρα 15 Αυγούστου: Όλα τα μέσα θα λειτουργήσουν με πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και Αργιών.

Τροχονομική αστυνόμευση

Εν τω μεταξύ εν όψει Δεκαπενταύγουστου είναι σε ισχύ έκτακτα μέτρα της Τροχαίας και σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες, με αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης, αλλά και με έντονη αστυνομική παρουσία στο οδικό δίκτυο.

Για την εφαρμογή των μέτρων, είναι σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες Τροχαίας, ενώ διατίθενται περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της χώρας.

 

 

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: