Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

Επέτειος, εγκαίνια και έναυσμα Κυριάκου για νέο ξεκίνημα της Νέας Δημοκρατίας

ΕΛΛΑΔΑ στις 05/10/2016

42 χρόνια ΝΔ

Εγκαινιάστηκαν χθες στην επί της οδού Πειραιώς, τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία συνέπεσαν με την 42η επέτειο από την ιδρυτική πράξη του κόμματος (4 Οκτωβρίου 1974) από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή. Παρόντες στα εγκαίνια ήταν παρόντες οι τρεις πρώην πρόεδροι της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, Αντώνης Σαμαράς και Βαγγέλης Μεϊμαράκης, όπως επίσης οι “γαλάζιοι” βουλευτές, πολλοί πολιτευτές και πλήθος κόσμου.

Κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, χρησιμοποιώντας βαρύτατες εκφράσεις. Εκτός από την οικονομία, έδωσε έμφαση στα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία των θεσμών, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά σε όσα συμβαίνουν τελευταία στον χώρο της Δικαιοσύνης.

spyrakis-nd

Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων της ΝΔ. Ο πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Σπυράκης, στα άκρα δεξιά της φωτογραφίας,, ως αριστερός ψάλτης.

Επίσης, με έμμεσο τρόπο αποδοκίμασε όσους από το κόμμα του ζητούν συναίνεση με την κυβέρνηση ή υιοθετούν την τακτική του ώριμου φρούτου και ταυτόχρονα προειδοποίησε τα γαλάζια στελέχη να αποφύγουν την αλαζονεία που μπορεί να τους προκαλεί η βεβαιότητα ότι θα κερδίσουν τις επόμενες εκλογές. Και τόνισε: «Μόνο με εκλογές θα απαλλαγεί η Ελλάδα από τους ιδεοληπτικούς τυχοδιώκτες που μας κυβερνούν!».

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: