Τύπος Πειραιώς - Ενημέρωση

“Μαθήματα” ενδυματολογίας από το ΔΙΕΚ Χαϊδαρίου

FLASH στις 07/06/2019

Επίδειξη μόδας, με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, στο αμφιθέατρο της Σχολής με πρότυπες δημιουργίες των σπουδαστών και σπουδαστριών

|> Υπάρχουν κάποιες λιτές εκδηλώσεις από τις οποίες πηγάζει ένας πλούτος, που δεν τον συναντάς ούτε σε «φαντασμαγορικά» events, που συμβαίνουν στο καταπατημένο από τους «δήθεν» Λεκανοπέδιο.

Πράγματι, η εκδήλωση που οργανώθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στο δημόσιο ΙΕΚ Χαϊδαρίου, ήταν ένα ξάφνιασμα, όπου οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες των τμημάτων Μόδας, παρουσίασαν στο αμφιθέατρο του ΔΙΕΚ τις ενδυματολογικές τους δημιουργίες. Η οργάνωση και  το art direction ήταν του Ρήγα Τριπολιτσιώτη (PhD).

Παρουσιάστηκαν, από τους ίδιους, δεκάδες δημιουργίες και πολλές εξ αυτών δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από ενδύματα περιώνυμων επιδείξεων.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το σημαντικότερο της εκδήλωσης, η οποία διοργανώθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), ήταν η παρουσίαση οικολογικών ενδυμάτων, με υλικά που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον. Πρόκειται για μία ιδέα του διάσημου σχεδιαστή μόδας καθ. Ρήγα Τριπολιτσιώτη, που δημοσιοποιήθηκε μέσα από μία ταπεινή εκδήλωση, της οποίας ο απόηχος αναμένεται να έχει διάρκεια…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: